Till Midigama

Vaknar och ligger kvar o slöar tills det blir min tur på badrummet. Använder tiden till att kolla lite på telefonen. Ser att min favoritvlogggare på youtube kommit ut med den filmen som jag väntat på! Han är så grym… kanadensaren Peter Mckinnon. Har du en stund över så kolla.

Godmorgon världen! Ny dag väntar ?

Förr sa jag ofta att det är kul att resa med barn, det öppnar dörrar. Lustigt, vi har med Marcus 24 år och det funkar fortfarande. ? Faktiskt finns det ganska många här som inte pratar engelska men att fråga om det är ens son, visa att man uppskattar hans längd och berätta hur många man har själv och om alla lever, det fungerar utmärkt utan gemensamt språk. Så roligt och så fina möten. ❤️

Frukost på lilla guesthouse som har sötaste värdinnan. Älskar henne för hon har gett mig status av familjeöverhuvud. Hon frågar mig. madam, vad familjen vill ha till frukost. Smart för jag har såklart koll. Marcus säger att hon antagligen analyserade familjen på 6 sekunder. Marcus är också smart ❤️

Fem timmar senare ankommer vi till Midigama och efter lite letande hittade vi vårt boende och ytterligare lite senare hittade vi Erik. Han tog med oss till sin favoritrestaurang där personalen var roade av att hälsa på hans familj. Samma sak på hans hotell. Det är trots allt tredje gången han är här och han var här lääääänge förra gångerna. Kul.

Vi hängde, kollade på surfare och letade upp ett annat boende dit vi flyttar imorgon. Det gjorde vi på lite old school-sätt: Gå in och fråga efter lediga rum och pris o be att gå se dem innan man bestämmer sig. Kul.

Rams våg heter tydligen denna.

Elefanter var det gott om längs vägen idag igen.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.