Med VänerCachers till Nice och Monaco

Så blev det äntligen påsk och dax för en ny påskresa med VänerCachers. Hela 14 personer struntade i svenska ägg och fjädrar och flög med egna kvastar till Nice där sol och vårvärme väntade. Noga hade vi följt väderleksappar under veckorna innan påsk och det var lite hot om regn men det kom på skam. Så ljuvligt att möta våren i Provence!

Upp och ut på vandring i Nice på Långfredagen. Vi vandrade mot en höjd och ner i en hamn.. Ööööl, ropade någon och så blev vi sittandes en timma med öl, vin, cola och prosecco.  Uteservering i solen. Inget gnäll alls 🙂

Mer loggande, upp på ett annat berg, många loggar och sedan in på en lokal liten restaurang där vi återsamlades. Några avstickare blir det ju alltid, och det fungerar hur bra som helst när man är många. Alla gör lite som de vill.

På kvällen hade vi event. Lite osäkra är vi om vi lade eventet i olämplig park, om det var fel tid pga påsk eller om det bara inte är så poppis med event – för det kom inga andra än vi.  Det fanns en hel del andra personer i parken men de verkade intresserad av nästan mer skumma saker än att leta burk.  Men event var det – tack Christian för att du fixade!  På kvällen hade vi bokat bord på en trevlig restaurang, en jazzsångerska underhöll och maten var kanon.  Tyvärr jobbade där bara en enda servitör denna kväll så det blev en lååång kväll där det till slut tog 53 minuter från beställning till servering av t ex en öl. Lite synd… både om gäster och den stackars servitören.

Birger loggade sin 5000e på självaste eventet! Grattis Birger!  Kanske ensam i världen om att ha loggat 5000 cacher utan GPS och aldrig ha loggat in på gc.com??

 

Allt ljus på Birger!

Lördag blev det tåg till Monaco. Soligt och härlig igen – öl och prosecco i solen igen, burkloggning igen och bara såååå trevligt.

Söndag en härlig vandringsdag i bergen. Lite småstrul med buss till startpunkt så vi fick en hel del extra höjdmeter att vandra, men det kanske var bra med tanke på kaloriintaget de senaste dagarna.  Vackra vyer, fina stigar, paus på gammalt kloster och pauser på berget för att mumsa på medhavda matsäckar. Inte ett moln på himmelen. En sån tur vi har!

Måndag, lite sovmorgon och resdag hem. Alla nöjda. Vi har redan bestämt att det blir Rom nästa påsk 🙂   Vi får väl se om appen splitwize överlever tils dess 🙂 🙂

Film kommer såklart…

Tack alla glada människor för en härlig påskhelg!!  #vcnice18  #vcachers

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.