I Eriks värld

Upp kl 6 för att gå ner till stranden och fota Erik på vågorna. Ett par timmar satt vi där och fotade. Det är verkligen en sport där man får kämpa för adrenalinkickarna! Vänta vänta vänta och så några sekunders surf. Paddla paddla ut igen, vänta och börja om. Bara envetna typer som Erik som orkar hålla på tills man blir bra!

Frukost och en tur till Welligama. Erik tog med oss till affärer och varuhus där inga turister fanns. Han köpte tyg för lite olika saker, bl a för en skjorta med rosa elefanter. Han hittade till sin skräddare några våningar upp i ett skabbigt hus och ska få sin skjorta om några dagar. Kul. De han sytt upp förut är mycket fina.

En paus på ett juiceställe där man kunde blanda som man ville. Vi gick all in och beställde galna blandningar av fikon, dadlar och drakfrukt. Det blev sådär. Jag kände mig modig och tog ananas med ingefära. Tror de hörde fel och gav mig ingefära med ananas. Jäääädrans vad starkt !! Jag lämnade nästan allt, men se det var inte poppis! De erbjöd sig då att späda ut juicen med mer ananas. Ok sa jag och fick med mig två muggar med utspädd juice. Provade det på stranden efter surfsessionen…. fortfarande odrickbart!!

Surfsession… tja… hyrde brädor och provade. Jag var som en säck potatis på brädan och insåg snabbt att jag gör mig bättre bakom kameran än på en surfbräda. Även om brädan hette Elefant. Hmmm

Tillbaka till Midigama där vi bytt till kanonbra boende och så en fotosession på surf-Erik igen. Roligare denna gång men fortfarande en lååååångsam sport!

Mat och altanhäng och så var dagen slut. Mycket bra dag ❤️

Juiceorgie!

Skräddaren tar mått.

Marcus framför Ram’s våg

Frukost!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.