More from: Resor

Härlig helg i Stockholm – Grattis Birger 60 år!

Vi åkte till Stockholm, tog in på hotell, promenerade i kyligt solsken, såg på Mamma Mia på Tyrol, promenerade mer i soligare väder, tog tåget hem och hade en kalasfin helg!  Grattis till Birger som fyllde 60, detta var ett mycket trevligt sätt att tillbringa födelsedagen. Jag var foglig och snäll hela dagen, han fick gå in i hur många kyrkor som helst 🙂

Så här glad var jag på Mamma Mia

Coola tjejgänget nedanför oss!

Tycker faktiskt vi är ganska stiliga 🙂

Mr 60åring

Jetteråttan var ju med!

Soligt på Skeppsholmen

Nostalgi!

Share


Danmark!

Lite regn, lite sol, mycket trivsel, massor av cykling, en del vandring, lite bastu, lite rosé, massor av skratt och fina kvällspromenader vid västerhavet. Alldeles jättebra helg med VänerCachers, precis om jag hade väntat mig. Det blir alltid bra med det gänget!

Lena ser så gullig ut där hon söker skydd under trädet. Vilken åska!

Vi flyger drönare på Råbjerg mile

Fin kvällspromenad vid västerhavet

Stjerneskud ska vi alltid ha!

Samling i skogen

Så danskt

Goa gruppen

Oj vad blöta vi blev, råttan och jag!

Share


Hallstatt

Hade fått tips att åka till Hallstatt. Vi tvekade men så bestämde vi oss för att göra det iallafall. Och det var ju tur! Hallstatt är nog det gulligaste vi sett på redan. Ligger fantastiskt vid en sjö, omgiven av höga berg och själva stan är bara pluttinuttig hela vägen igenom. Vistt är det turistiskt, men det helt klart genuint i botten fast man säljer krimskrams överallt. Mycket sevärt!

Vi passade också på att besöka saltgruvan som fortfarande är i drift och är Europas äldsta. Jättekul och intressant! Missa inte detta om du ska till Österrike!

Långt ner till stan!

Birger på fint humör 🙂

Så fantastisk utsikt fårn 900m höjd ovanför staden.

Så här vill jag att mina blommor ska se ut.. hmm…. inte ens i närheten!

Gulligt torg

Iklädd saltgruvekläder, på väg in för dagens slit! 🙂

Share

En dag på berget….

Soligt och blått… underbart!  Slöa starter dock. Frukost serveras först kl 8. Förstår inte varför man inte kan starta tidigare – men vill ju iväg!!  Men vi fick anpassa oss, kom iväg vid 9. Upp på berget, vandrade, fotade, loggade geocache och hade jättetrevligt. Stannade på mysigt ställe på vägen och fick fläderdricka. Precis vad som behövdes i värmen.

På eftermiddagen tog vi oss till Bad Hofgastein men det var nog i tystaste laget, vi tog oss tillbaka och för ovanlighetens skulle slappade vi en stund. Vi har en mysig altan med utsikt över bergen. Där kan man sitta och dricka prosecco och ha det bra. Härligt.

Middag under markis med regn, åska och blixtrar. Imorgon åker vi vidare. Bra tajming med vädret!

Birger vid stans vattenfall

På toppen av världen.. eller nästan

Jättefin vandring. Filmade mycket

Birger poserar på hängbron. Jag brukar inte gilla såna där, men den här var helt ok att gå på…

Ljuvlig natur

Share