More from: Geocaching

VänerCachers 10 årsjubileum

För 10 år sedan bildades VänerCachers. En sammanslutning som i hög grad lever vidare med massor av aktiviteter kring geocaching. Idag var det 10årsevent i Trollhättan och det var gott om besökare. Vi vandrade, loggade och åt pizza och hade trevligt!  Gott gäng!

Share


Danmark!

Lite regn, lite sol, mycket trivsel, massor av cykling, en del vandring, lite bastu, lite rosé, massor av skratt och fina kvällspromenader vid västerhavet. Alldeles jättebra helg med VänerCachers, precis om jag hade väntat mig. Det blir alltid bra med det gänget!

Lena ser så gullig ut där hon söker skydd under trädet. Vilken åska!

Vi flyger drönare på Råbjerg mile

Fin kvällspromenad vid västerhavet

Stjerneskud ska vi alltid ha!

Samling i skogen

Så danskt

Goa gruppen

Oj vad blöta vi blev, råttan och jag!

Share

På och kring Vänern

Anders bjöd oss och några till på båttur på Vänern. En cache långt ute på en fyr – Stefanskullen – skulle loggas. Med lite besvär så gick det! Ganska mycket vågor och vind men soligt och härligt. Vi loggade den och en till som Anders ordnat som överraskning för oss.

Sedan go-fika hos Anders och Gittan innan vi for till Lidköping för lite mer burkletande. En supertrevlig dag!

Min tur att klättra upp i trädet

Jag fick vara hoppilandkalle och hålla båten medan de andra letade

Vi trodde det skulle stänka mycket.. så vi var rätt påbylsade

Peter och Jakob ser förvänansfulla ut

Kapten Stenström

Share


Salzburg

Birger hade tänkt åka till Salzburg en helg någon gång. Det var tur att vi inte gjorde det. Visst är det en fin stad men man är klar på några timmar. Större är det faktiskt inte. Vi vandrade runt, kollade på slott och kyrkor (såklart), Mozarts olika boenden och vackra parker.   Varmt varmt varmt var det – så vi gav oss upp på ett berg istället. Där vandrade vi lite i skogen, fuskade lite och tog bilen upp till toppen.  Men det hjälpte ju inte för sedan blev det upp och ner och upp och ner igen. Herregud vad backigt det är i det här landet. När det är nästan 30 grader blir det ”lite” svettigt.

Sedan kom åskan! Mäktigt med blixtrar i molnen ovan bergen. Vi åt inne ikväll, hittade urmysigt Gasthof i närheten av vårt hotell där vi korade veckans bästa Wienerschitzel faktiskt.  Men nu får det allt dröja innan det blir fler schnitzlar.

Imorgon, lite mer på berget sedan hem. Känns helt ok!

En magnet måste ju inhandlas. Blev en med ”lederhosen”.

Gåtgata i Salzburg…

Birger utanför Mozarts födelsevåning.

Råttmaten är det inget fel på!

Sound of music-feeling uppstod!

Share