More from: Geocaching

Midsommardagen på Malmön

Vilken härlig dag vi fick!  Blåsigt som attan, men soligt och inte kallt. Dessutom var färgerna så skarpa och djupa idag, vi njöt och hade en kanondag. Malmön är en ljuvlig ö som bjuder på så mycket, fantastiska vyer, små oaser och dessutom mumsig glass.

Gunbritt och Peter loggade burkar och de flesta av dem ägde ju jag, så jag passade på att göra lite behövligt underhåll.

Birger på Pärlarne där han inväntade oss som klättrade….

Älskar dessa stenbrott… så vackra.

Mysiga människor = Gunbritt & Peter

Jetteråttan på tur – här på Kuststigen

 

Fick otroligt nog en massa energi efter att vi käkat lite rester och plockade fram symaskinen, nytt tyg på stolen. Blev ju riktigt bra. Nöjd

Nöjd med nytt tyg på stolen.. ser lite skrynkligt ut men det rättar nog till sig 🙂

Share


Knorr på en måndag!

Nu har jag kajaken i Stenungsunds SUP-klubbs container och jag klarar själv att bära ner den till vattnet, det är bara 5 meter. Jippie! Ikväll tog jag äntligen tag i detta och fick mig en suverän kväll i kajaken. Lite lite vind när jag startade men sedan mojnade det och det var bara att njuta. Jag paddlade till några öar där jag kunde logga ett par burkar. Canadagässen var inte så nöjda med besöket men jag höll mig undan deras bon.

Säl-skap fick jag av en nyfiken säl som följde med en bit. Så mysigt!  Jag älskar verkligen den sena kvällens ljus… Måste göra detta oftare!

Loggstopp!

Från småbåtshamnen och rakt ut till de små öarna och tillbaka… cirka 8 km. Hann precis tillbaka innan mörkret kom!

Åh så härligt ljus på lotsbåtarna i Stenungsund

Med Tjörnbron i bakgrunden 🙂

Share

På toppen av Stenungsund

Spännande vandring upp på toppen av Stenungsund – utsikt över orten och ända till Marstrand. Med tidvis dunkande hjärta för jag gillar inte att befinna mig i hagar..  Där kan finnas både kor och hästar och andra monster. Är lite osäker på om vi var i en hage men vi såg iallafall ingen ko.. och inte så mkt koskit heller.

 

Härlig vandring, 6 km blev det. Att det är så fint så nära hemifrån!

Syns lite dåligt här…. men man ser låååångt!

 

Bengan Bengtsson påstod att han skulle försvara mig mot monsterkor med denna pinne.. inte säker på att det fick mig att känna mig lugn och trygg!!

 

Share

Bassholmen med VänerCachers

Alla vandringar och utflykter med VänerCachers blir bra. Faktiskt. Alla blir det.  Men vissa blir extra bra!  Den här var en sådan.

Med kanadensare tog vi oss till Bassholmen på just den dagen då våren bestämde sig för att leka sommar. Vi vandrade runt den fina ön och loggade cacher. Vi var många, så då blir det mer socialt än att leta burk. Det gör mig ingenting.

Det gäller att ta vara på livet – den här dagen kändes det som att vi gjorde just det!

Så fin vandring! Anders och jag i en teknisk diskussion.. skulle jag tro.. 🙂

 

Share

På cykel i Bukarest

Det var fara för regn men det blev ännu en kalasfin dag. Vi hyrde cyklar och hade en härlig dag i en väldigt stor park. Massor av folk var det, men kul att cyklar och tillryggalägga en större bit av staden. Extra roligt också att se en finare del av stan som annars är ganska rufflig på sina håll.

Gott om cyklar att hyra – men nästan alla blev faktiskt uthyrda!!

Elektriker verkar vara ett trassligt yrke här!

Ceaucescos palats var enormt… många delar av stan var fina!

http://Lars filmade mig på cykelturen. Så grönt och fint  och se de fina rabatterna till vänster!

Share