Månadsarkiv: juli 2017

0

Bojsten och stallebrott

Så fick vi äntligen i vår bojsten. Gott med hjälpsamma grannar med fina båtar som ser till att allt blir rätt. Skönt att få båten på vår egen plats igen.   Kvällsaktiviteten var på Stallebrottet där det var pjäsen Simson på scen. Denna scen är min absoluta favoritscen – rent magisk. Och vi har haft tur att få se den i underbart ljus båda gångerna.  Årets föreställning var lite lättare, lite roligare.  Verkligen kul!

0

Paddling och SUP med Anders

Anders är en rolig lekkamrat. Det blev både paddling och SUP under hans dygnsbesök i Tullboden. Ut till Hållö var det lugnt och fint, vägen hem blev rekordsnabbt tillryggalagd med rejäla vågor baken. SUP klarade han som väntat också galant.

0

Kul med Jonathan

Johanthan har nu varit hos oss i 5 dagar och det har varit sååå trevligt. Kul att få en lekkompis hit – han vill göra roliga saker hela tiden han också. Vi har fiskat, paddlat, suppat, och haft det kanontrevligt.  

0

Vattenaktivitet i massor!

Ännu en härlig dag i Tullboden. Sådär som vi verkligen gillar det. Med massor av aktiviteter i klubben.  Charlotte och jag hade kajak-intro och räddningsövningar. Wakebåten gick för fullt, Trissjollen var ute och Marcus och Jonathan kämpade i timmar på windsurfinbrädorna. Så roligt! Efter aktiviteterna gjöt Birger och jag vad vi hoppas blir en bra bojsten. Själva tycker vi att vi varit lite fiffiga – vi får se!