Kategori: Fotodagbok 2017

Mysstickning

Hittade några garnnystan som borde användas. En sjal kanske? Jag har ju bara ett proppfullt skåp med sjalar ?. Skönt att slappa i soffan. Har ju varit på spinning tre dagar i rad så jag kan sitta här och slappa till en dålig film som verkar roa mr B. ?

Jul i vårt hus

Så roligt att det blev vår tur att ha syrran med familj och mamma och pappa hos oss denna julafton. I år utvidgade vi det traditionella danska julbordet med fläsksteg och potatis till att omfatta lite mer saker att välja emellan för veganer, vegetarianer och såna som hellre vill ha en kalkon.  Morfar en ta mig 17 en virtuös i köket, det blev så himla gott allithop!  En riktigt trevlig julafton som avslutades med att mormor och morfar överraskade barnbarnen med oväntad julklapp!  Oj, så förvånade och glada de blev – se Nheri’s min nedan! När alla åkt...

Enkelt bak

Jul är mysigt. Mycket mysigt. Jag är dock extra nöjd med att vi håller det på en vettig nivå. Lagomt med julmat. Lagt ner julklappar. Inget julgodisbak. Lite saffransbullar bara. Men idag bakade jag dumlekolakakor. Hur lätt var inte det? Hihi.

Birger bowlar med 60årsgubbsen :)

I år fyller Birger och hans ungdomskompisar 60. De firade det med lite fika i Tomas & Eriks kultverkstad och sedan bowling . Precis som alltid bestämmer de sig för att detta borde de göra oftare. Sist var väl när de fyllde 50?  🙂  

Skön lördag!

Lite tid ute – lite tid inne. Snön lade sig överallt, blev vintervackert. Fick ordning på julpyntet och blev nöjd. Tid med mamma och pappa.  Klippte mamma och fixade hennes naglar. Så roligt att hon är så mycket piggare! Riktigt skön lördag!            

Snö

Så fint med snö. Men det ställer till det i trafiken. Långa köer på motorvägen. Skönt att Erik fick vinterdäck och kom fram ordentligt. Så ser det ut ute nu. Får se hur länge det håller.

Trevligt i Tullboden

Vi har så trevliga grannar. De hjälper med allt möjligt och nu bjöd vi på middag som lite tack. Blev hur trevligt som helst. Birger uppvaktades med champagne och paket, En rattmuff bland annat. Hihi Nu väntar vi bara på att de kommer.