More from: Fotodagbok 2017

Midsommardagen på Malmön

Vilken härlig dag vi fick!  Blåsigt som attan, men soligt och inte kallt. Dessutom var färgerna så skarpa och djupa idag, vi njöt och hade en kanondag. Malmön är en ljuvlig ö som bjuder på så mycket, fantastiska vyer, små oaser och dessutom mumsig glass.

Gunbritt och Peter loggade burkar och de flesta av dem ägde ju jag, så jag passade på att göra lite behövligt underhåll.

Birger på Pärlarne där han inväntade oss som klättrade….

Älskar dessa stenbrott… så vackra.

Mysiga människor = Gunbritt & Peter

Jetteråttan på tur – här på Kuststigen

 

Fick otroligt nog en massa energi efter att vi käkat lite rester och plockade fram symaskinen, nytt tyg på stolen. Blev ju riktigt bra. Nöjd

Nöjd med nytt tyg på stolen.. ser lite skrynkligt ut men det rättar nog till sig 🙂

Share


Ännu en dag i paradiset

Lite svårt att vara duktig på jobbet idag, när solen skiner och himlen är blå. Men jag var duktig. Drog ner rullgardinen och kämpade till klockan 4. Sedan tog jag ledigt, satte mig på bryggan, kollade på vindsurfare och SUP-paddlare, pratade med folk, åt glass, filmade med drönaren. Drog ut frysenboxen i solen och frostade av den, nu klar för ny leverans imorgon. Ja, hade det ruskigt bra helt enkelt.

Share


Gömställe?

Ställde ut en tvättat solstol på gräsmattan för att den skulle torka i stolen. Gräsklippar-Malte betstämde sig för att köra JUST där! Först tippar han då tydligen upp fotstödet så att han kommer in – och sedan sitter han fast under stolen. Otroligt!

 

 

Share