En dag på berget….

Soligt och blått… underbart!  Slöa starter dock. Frukost serveras först kl 8. Förstår inte varför man inte kan starta tidigare – men vill ju iväg!!  Men vi fick anpassa oss, kom iväg vid 9. Upp på berget, vandrade, fotade, loggade geocache och hade jättetrevligt. Stannade på mysigt ställe på vägen och fick fläderdricka. Precis vad som behövdes i värmen.

På eftermiddagen tog vi oss till Bad Hofgastein men det var nog i tystaste laget, vi tog oss tillbaka och för ovanlighetens skulle slappade vi en stund. Vi har en mysig altan med utsikt över bergen. Där kan man sitta och dricka prosecco och ha det bra. Härligt.

Middag under markis med regn, åska och blixtrar. Imorgon åker vi vidare. Bra tajming med vädret!

Birger vid stans vattenfall

På toppen av världen.. eller nästan

Jättefin vandring. Filmade mycket

Birger poserar på hängbron. Jag brukar inte gilla såna där, men den här var helt ok att gå på…

Ljuvlig natur

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.