Månadsarkiv: april 2020

Middag på Malmön

Så enkelt – ta med potatissallad och färdigstekta korvar i en termos, paddla ut till en mysig solig klippa och äta där istället för hemma. Så skönt sätt att avsluta dagen. Helt plötsligt glömmer man att man suttit framför skärmen hela dagen (i alla fall en av oss) .

Malmön runt

Att sätta guldkant på vardagen är viktigt. Att göra saker som gör mig glad ska alltid prioriteras. Klart.se sa att det skulle bli en fin kväll så jag frågade Ingalill om vi skulle paddla. Klart vi skulle sa Ingalill! 🙂 Runt Malmön i bleke tillhör inte vanligheterna, men ikväll blev det precis så. Sköna samtal, vackra vyer, en nyfiken säl som följde med oss länge, det är ingredienserna som gör en lyckad kväll. Nu är batterierna laddade igen ?

Som sommar!

Vissa dagar blir bara extr bra! Satte bulldeg och sprang runt heden. Ingen dålig start! Personbästa igen. Mycket nöjd – och mycket trött! Bullarna blev ljuvligt goda och jag ropade in grannar på fika… eller ropade ut. För vi sitter såklart ute på lagomt avstånd och fikar. Men lite närmre kom vi allt för det blev luffarschackstunering! Himla kul! Sedan lånade vi deras Doris och gick en lång promenad på Malmön i suveränt väder! Dags att ta ut pelargonierna. När det var klart tog all energi slut och det blev häng på altanen. Så himla bra dag!

Paddling Ulebergshamn

För en långsam dagspaddling på cirka en mil så är vattnen utanför Ulebergshamn helt ljuvliga. Att de bara ligger 15 minuter hemifrån gör ju inte saken sämre. Pernilla och jag bestämde oss för att vara äventyrslystna och lämnade våra hemmavatten i Tullboden och tog oss heeeeela vägen till andra sidan sotenäset. Det började lite disigt men klarnade upp under dagen och blev sådär blått blått blått med förföriskt glitter på havet och världens vackraste färg på graniten. Vi bara njöt! En film blev det såklart_ Och bilder blev det med! En dryg mil blev det. En lagom tur...

Hygge :-)

Jag blandar inte så ofta jobb och fritid. Eller… jag är väldigt medveten vad jag postar i olika kanaler. Men idag har jag postat ett inlägg på LinkedIn och i våra interna globala kanaler där det fick bra genomslag. Så jag lägger en länk till LinkedIn här. Bara för att det är kul 🙂 Klicka på bilden så kommer du till mitt inlägg.

Springa gör jag…

Inget gym, inte mycket omväxling. Klagar inte, det finns så många som det verkligen är synd om. Försöker göra det bästa av situationen genom att fokusera på positiva saker. Som t ex att jag kan springa i dessa vackra omgivningar. Springer samma runda cirka tre gånger i veckan. Skulle vilja lägga om rundan lite men erkänner att jag inte vågar på grund av vildsvin. De är överallt nu! Hoppas verkligen det blir en rejäl avskjutning snart. Men jag njuter av Buarundan i stället. Där ser jag inga grisspår iallafall!

En dag på Nordens Ark

Nu behövde vi komma ut lite. Det blev en tur till Nordens Ark. Kallt som attan men djuren var hyfsat pigga. Roligt att se dem även om det är lite beklämmande att se dem inhägnade.

Påsk iallafall

Annorlunda påsk minst sagt. Tråkigt att inte morfar kunde vara med oss, men vi videopratar med honom varje dag. Det är i alla fall en tröst. Erik har satt i vår ytterdörr och Marcus har eldat trädgårdsskräp med mig. Så gott att få ha dem här några dagar. En bonus med Erik & Emma – hoppas det håller 🙂