Månadsarkiv: mars 2020

Källarjobb

Birger har grävt i flera veckor. Nu är det klart! Redo för gjutning. Det kommer att bli kalasbra med en källare som inte har jordgolv. Som inte luktar unket. Som har massor av plats och strukturerad förvaring. Givetvis är det totalt kaos just nu, såsom det alltid blir innan det blir perfekt. Birger har har gjort det hårda jobbet. Jag har gjort det roliga… som att kratta ut grus, såga av väggen, svetsa av armeringsjärn. Det kommer att bli så bra!

Paddeldag i vårsolen

När strålande sol från klarblå himmel sammanfaller med både plattvatten och lördag så är det suuuuuperenkelt att bestämma sig för vilken aktivitet man är sugen på! Vi packade ihop mat och fika och paddlade till Rammen. Lågt vatten denna dag, lägre än jag tror jag någonsin sett det gjorde det lätt att hitta en strand att komma iland på. Grillen plockades fram första gången 2020 och drönaren fick vifta på vingarna. Suverän dag!

Livet i Tullboden

Att vi skulle spendera mer tid i Tullboden nu när Birger inte jobbar var ju planerat, men i kombination med kontorsförbud så blir det plötsligt väldigt mycket mera tid. Det betyder nya rutiner och vanor. Det är lätt att jobba hela tiden, inte ha en början eller slut på arbetstiden. Särskilt för mig som alltid har kollegor som är vakna, både tidigt och sent. Vi försöker gå promenader och se till att Birger kommer ut ur källaren, hehe, och jag lämnar kontoret. Idag lyser solen och inga morgonmöten i kalendern. Då passar det fint med en liten promenad!

Kameraväska..

Ny kamera = ny dyr kameraväska? Nä… jag vill ha en smidig liten väska så jag kan skydda kameran mot stötar i vanliga väskor men om jag ska ha med alla objektiv så har jag ju redan en bra väska. Så en kompis till Jetteråttan blev det 🧡🐭🧡.

Pensionärs-Birger

Så kom den där dagen som han längtat efter så länge! Firades med bubbel o god mat. Lite overkligt är det nog för Birger men en trevlig känsla! Grattis till livet som Friherre!

Myskväll med Millan

Myskväll med Millan

Vi brukar träffas och fika ibland… oftast fler men ikväll bara Millan o jag. Fiket vi valde stängde redan 19.00 så vi blev utslängda alldeles för tidigt. Det visade sig vara en bra händelse! Vi valde då att gå in på en liten restaurang och fortsatte med cava och vin. Sååå mycket trevligare!

Träning 2020

Detta år har börjat så bra! Efter att ha spårat ur ganska rejält med träning, kost och vikt under 2019 så kom det över mig att det är dags för Operation Skärpning 2.0. [Operation Skärpning 1.0 kraschade och blev aldrig implementerat…. 🤪] Men nu! Motivationen finns! Vikten stod på all time high och godiskonsumtionen var betydligt högre än grönsaksintaget. Det blir bara inte mer läge!! Men varför går det bra den här gången? Många faktorer spelar in tänker jag. 1. Jag vill verkligen 2. Jag har en partner in crime i Anna som jag ständigt messar med. Vi...