Kategori: Fotodagbok 2020

Livet i Tullboden

Att vi skulle spendera mer tid i Tullboden nu när Birger inte jobbar var ju planerat, men i kombination med kontorsförbud så blir det plötsligt väldigt mycket mera tid. Det betyder nya rutiner och vanor. Det är lätt att jobba hela tiden, inte ha en början eller slut på arbetstiden. Särskilt för mig som alltid har kollegor som är vakna, både tidigt och sent. Vi försöker gå promenader och se till att Birger kommer ut ur källaren, hehe, och jag lämnar kontoret. Idag lyser solen och inga morgonmöten i kalendern. Då passar det fint med en liten promenad!

Kameraväska..

Ny kamera = ny dyr kameraväska? Nä… jag vill ha en smidig liten väska så jag kan skydda kameran mot stötar i vanliga väskor men om jag ska ha med alla objektiv så har jag ju redan en bra väska. Så en kompis till Jetteråttan blev det 🧡🐭🧡.

Pensionärs-Birger

Så kom den där dagen som han längtat efter så länge! Firades med bubbel o god mat. Lite overkligt är det nog för Birger men en trevlig känsla! Grattis till livet som Friherre!

Myskväll med Millan

Myskväll med Millan

Vi brukar träffas och fika ibland… oftast fler men ikväll bara Millan o jag. Fiket vi valde stängde redan 19.00 så vi blev utslängda alldeles för tidigt. Det visade sig vara en bra händelse! Vi valde då att gå in på en liten restaurang och fortsatte med cava och vin. Sååå mycket trevligare!

Träning 2020

Detta år har börjat så bra! Efter att ha spårat ur ganska rejält med träning, kost och vikt under 2019 så kom det över mig att det är dags för Operation Skärpning 2.0. [Operation Skärpning 1.0 kraschade och blev aldrig implementerat…. 🤪] Men nu! Motivationen finns! Vikten stod på all time high och godiskonsumtionen var betydligt högre än grönsaksintaget. Det blir bara inte mer läge!! Men varför går det bra den här gången? Många faktorer spelar in tänker jag. 1. Jag vill verkligen 2. Jag har en partner in crime i Anna som jag ständigt messar med. Vi...

Porträttfotograf

Rayne ville ta orange bilder. Då måste jag ju säga ja! Tog med mig Jetteråttan och hade en trevlig stund hos Rayne! Han är duktig med kameran, med ljussättning och idéer. Roligt!!

Vandring och Geocaching hela helgen

Många steg blev det denna helg! Först en fin vandring i Guddehjälm på lördagen där det inte var så blött som befarade. Vacker skog med mycket klargrön mossa. Så himla fint! Söndagen blev de tuffare vandring i Äskhult.. eller ja, vandringen som sådan hade inte behövt vara så tuff om de inte hade placerat burkarna högt och lågt om vartannat. En mycket fin vandring som vi – Veronica och jag – avslutade med go-fika på Skårsgård. Så himla trevligt!!!

Bohus Stickning

Intressant föredrag om Bohus Stickning på fregatten ikväll. Så kul att det finns en anknytning till Tullboden! Undrar om jag någon gång vågar ge mig på det?

Tandådalen

Några dagar i Sälens fjällvärld och vi var alla överens om att Tandådalens längdspår var bäst medan Marcus föredrog Hundfjället för utförsåkning. Alla mycket nöjda!

Skidåkning i Kläppen

Vi åkte upp till Sälen igår och bodde på trevligt vandrarhem – så idag kunde vi utnyttja dagen till fullo till skidåkning. Birger och Marcus åkte utför i Kläppen, jag harvade fram och tillbaka längs älven på längdskidor. Det kändes att det var ett år sedan sist.. lite vingligt. Åkte en knapp mil på förmiddagen, sedan lite choklad i toppstugan med killarna och så på det igen på eftermiddagen. Hade tänkt åka däruppe på eftermiddagen, lär vara väldigt vackert – men hu vad det blåste. Jag tog mig ner igen. Dessutom gillar jag alltid att åka andra gången...