Geocaching

Det var länge sedan nu ! Men idag blev det en vandring med VänerCachers igen. Blåsigt och kallt, men soligt och vackert skulle man kunna säga. Som alltid trevligt att komma ut och gå!

Anders och Christer har likadana kläder. Fina 🙂

 

Fina vägar att promenera på.

Såååå fina höstfärger!

Share


Heldag med Erik

Prognosen säger surf sa Erik när han var på väg hem från Varberg. Ok sa mamman, vart åker vi?  Det blev tidigt tidigt i morse. Up kl 5 och iväg. Det är tydligen vardag för en surfare, men inte för mig på en lördag.  Men vad gör man inte för att få tillbringa mysig tid med sonen 🙂

Vi åkte till hemlig ort. Hårda instruktioner från sonen att aldrig avslöja surfspots.  Det blåste och var fint väder men vågorna uppförde sig inte som han önskade. Vi hade iallafall en toppendag och nästa gång blir det säkert bättre!

Share


Lek med ljustält

Det har sina fördelar att vara med i en fotoklubb på jobbet. Idag fick vi ett ljustält – så man kan fotografera så saker i bra belysning. Jag gick loss här hemma – här är några exempel:

Eriks finaste dinosaurie som han gjorde som 7-åring

Jetteråttan gör sig klar för semester.. trots att det är ett tag kvar!

Mina favoritelefanter… från vår resa till Indien för några år sedan 🙂

 

Share

Hej vackra höst!

En onsdag i oktober kan plötsligt bli fantastisk! Solens strålar orkar värma, himlen är molnfri, det fläktar bara lite och luften är så klar. Jag är i Tullboden och tar vara på dagen genom att gå en promenad på lunchrasten. Flyga en sväng med drönaren och ta lite bilder med kameran. Det är bara att njuta!

Mig själv från ovan

Höstfärger i sundet

Bara bären kvar på rönnen.

Högvatten och glest med badgäster

Grannen sätter panel på huset. Det kommer att bli så fint!

Share