Månadsarkiv: september 2017

Full fart hela veckan!

Inte riktigt hunnit med att skriva här  – så det får bli en sammanfattning.  Massor av aktivitet, som vanligt.  Spinning, bakning, springa, Marcus har börjat sin utbildning, på hudklinik och bränt bort solskador, nu ser jag ut som en spetälsk pga bölder. Ska väl bli bättre. Tullboden på fredagen – alltid mysigt! Erik välkomnade med grillad lax och ugnsstekta rotsaker. Mums! Skjutsade Erik till Torp, sedan for han via Norge till Portugal. Vi hade en fixarhelg i Tullboden med båtputs (Birger stod ensam för den delen) äppelplock, umgänge med grannar, undanstädning av sommarmöbler, svampplockning och bara mys.  Hur...

Måndagsknorr

Man får aldrig roligare än man gör sig. Skyndade mig ner till kajaken och paddlade till min nya favoritö för att filma lite med drönaren. Så stilla och vackert. Men oj vad snabbt det blev mörkt. Jag fick skynda mig hem. Måste skaffa belysning!! Fiiiin kväll med massor av mareld. Fantastiskt!!

VänerCachers 10 årsjubileum

För 10 år sedan bildades VänerCachers. En sammanslutning som i hög grad lever vidare med massor av aktiviteter kring geocaching. Idag var det 10årsevent i Trollhättan och det var gott om besökare. Vi vandrade, loggade och åt pizza och hade trevligt!  Gott gäng!

Sup – som en sommardag

Upp hyffsat tidigt och ut med sup-klubbens bräda. Åh, roligt! Den var snabbare och starkare än min egen, mkt roligare att paddla! Jag tog mig bort mot Hawaii och sedan ut till vad jag numera bestämt är mina egna lokala favoritholmar. Så mysiga, pyttesmå och med sandstrand.  En sådan härlig dag!

Birger paddlar runt Klöverön med kollegor

En del sitter i köket och jobbar och tittar ut på det vackra vädret. Andra paddlar runt Klöverön med kollegor. Nu brukar det ju vara jag som har mest tur när det gäller att göra utflykter i kajak med kollegor, men den här gången fick nog Birger till en fullträff! Roligt för dem!  

Kräftskiva

Om man ska ha fest ska man tänka till. Man ska tänka på många saker, vad man ska äta, göra, leka, musik, bordsplaceringar mm mm.. Men allra viktigast är att tänka på gästerna. Vilka ska man bjuda, vilka kan trivas ihop. Vi bjöd ett antal goa människor, några kunde inte, andra blev sjuka men gänget som kom var bara så mysiga! Så därför blev det ju en alldeles underbar kräftskiva med god stämning, skratt och lek.  Vi räknade ut att festen pågick i ungefär 11 timmar. Inte dåligt! Vi hann med både mat och lekar och mera mat...