Stockenträffen

Paddling paddling paddling är det denna sommar. Jag är mycket nöjd!

Helgen tillbringades på Stocken med goa paddeltjejerna där vi hade en annorlunda och nedbantad version av Stockenträffen. Det kändes bra att det inte var så mycket folk, att det var gott om plats, att det inte var några stora gäng som paddlade tillsammans. Helt klart anpassat till situationen och i ärlighetens namn lugnt och skönt för mig och Ralf som brukar ha lite hetare om öronen när det gäller arrangemang.

Extra kul med en mini-reunion av några av de som var med till Indonesien och paddlade i fjol. Så kul att ses igen! Det blev ett litet gäng som paddlade ihop över helgen – och det blev hur bra som helst! Paddling till Härmanö huvud, till Gullholmen, till Islandsberg och till Grundsund. Sååå fint – och så roligt!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.