Husbil igen! Orust och Tofta

Inbjudna till fredagsmys hos syrran blev det perfekt att ta med husbilen. Vi parkerade utanför hos dem i Ellös, hade en urmysig kväll och dagen efter blev det cykelguidning i Ellös av Gunnar. Sedan tog vi oss till Björnsundskanalen där vi geocachade i jättefin miljö.

Björnsund – cool promenad över!

Därefter körde vi ner till Tofta för att parkera över natten där. Även här tog vi oss ut och letade efter burk – men bara en burk. Fin utsikt från bergsknalletopparna och intressant parkering omringade av kor och ungtjurar. Som tur var bakom elstängsel.

Olika är bra! Alla är välkomna!

Tofta

På morgonen kom bonden med en höbal till dem. De åt sin frukost medan vi åt vår 🙂

Man känner sig tuff bakom vindrutan

Söndagens mål var en vandring med VänerCachers. Vädret var strålande vackert och det var även omgivningen vi vandrade i. Bokskog och vackra höstfärger. Som alltid mysigt att träffa VänerCachers-vännerna.

Pappa bjöd på lasagne och vi mumsade i oss tillsammans med Marcus. En bra helg!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.