Helg i Dalsland med husbilen

Stack iväg redan torsdag kväll och hamnade i Mellerud. Där satte jag mig och jobbade på ett café och på eftermiddagen gav vi oss ut på en cykeltur mot Hjortens Udde. Höstfärgerna var underbara men skogen var full av jägare och vi var glada att vi höll oss på vägen mest. Blev stoppade en gång då en älg var ”påskjuten”. Men efter en stund cyklade vi vidare och som belöning hamnade vi vid Hjortens Udde. Vackert ställe.

Nästa natt blev i Håverud och därifrån tog vi oss vidare till Asketveten på cykel och plockade även här burkar, dvs geocachade på vägen. Skogen är så vackert färgad och även om vi inte letade svamp så fick vi en hel del. Räckte fint till middagssåsen och mer därtill

Lördag kom vi till Bäckefors. En överraskning hur fint det var i den gamla bruksdelen. Där läste Birger skyltar och jag fotade mest. Mycket fint!

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. eriksjos skriver:

    Kul med plåttältutflykt! Blev det nåt Dropracks?

  2. Jette Gustafsson skriver:

    Ja det bjev det! Kommer nog en liten film om det så småningom. Tror det blir bra, inte hunnit testa, blev klart igår 😎

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.