Torskrygg i omnian

Fisk stod på menyn idag. Hade kvar lite tärnad bacon i kylskåpet så jag stekte upp det först. Lade det i omnian och fisken ovanpå. Sedan hade jag ett halvt paket grädde som jag hällde i lite hummerfond i och två teskedar mjöl. Skakade om det rejält och hällde på det på fisken som jag först pepprat ordentligt. Salt också så klart.

Grädden täckte inte fisken helt så det blev perfekt att lägga en rejäl klick pesto ovanpå varje bit firre.

Till detta åt vi stekt potatis vilket var rysligt gott och rysligt onyttigt. Nu gjorde jag detta i husbilen och hade gott om tid att låta potatisen bli genomstekt i baconflottet, men om man är ute i fält kanske man ska välja ris istället, är det något annat som kanske går lite fortare.

Jag hade lite tomater och feta i kylskåpet som jag blandade ihop med resten av peston.

Det blev en riktigt bra middag. God men kanske inte direkt hälsosam. Man kan inte få alla rätt alla gånger.😜

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.