Zell am See

Fint väder! Vackra höjder – kanondag. Har gått över 30.000 steg idag, det känns i benen kan jag erkänna. Precis så fint som man tror att det ska kunna vara.

Vaknade och saknade wifi….. Birger vaknade strax efter och sa att han skulle kolla vädret. Hmm.. tänkte jag, hur ska han göra det när vi inte har wifi. Men han steg ur sängen och kollade ut genom fönstret. Ja, så kan man ju göra om man är analog 😀  Tänkte inte ens på det!

Vi kom iväg tidigt, tog gondolen upp på Smittenhöge och vandrade i härligt väder.  Inga problem uppe på toppen men att gå ner tar på knäna. Vi gick halvvägs, sedan tog vi gondolen och åkte upp igen och sedan hela vägen ner. Perfekt!   Då hade bara halva dagen gått så jag sålde våra dyra gondolbiljetter för en billig peng till en familj i kön. Win-win. Vi fick tillbaka 200 kr på våra biljetter och de tjänade 300 kr på att köpa våra. Himla bra!

En glass i staden Zell am See och sedan ut på nya vandringar. Vi hittade en skogshöjd med en hel del cacher i, så där vandrade vi runt och njöt av fint väder och vacker utsikt.

Tillbaka till Zell am See.. Wienerschnitzel igen. Jag har bestämt mig för att äta det VARJE dag och jämföra. Birger gör samma. Hittills leder dag nummer 1.

Torget i Zell am See. Umpabumpa-musik på högsta volym!

Wienerschnitzel så långt ögat når

En välförtjänt öl efter dagens vandring

Ständigt vackra vyer!

Zell am See

Kor bakom elstängsel gillar jag!

Så fina vyer!

Här bor vi 🙂

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.