Träningsläger, dag 3

Upp tidigt.. är detta semester???  Vid 8 var vi vid sjön och Lena simmade 1,8 km runt Björnholmen. Jag SUPade med henne för att säkra att inga båtar skulle köra på. Mitt pass var kanske en aaaaaning mindre ansträngande en crawltorpeden Lenas, men det var en ljuvlig start på dagen att stå och njuta på det stilla vattnet.

Hem, lite frukost, mötte Erik och Olof som skulle ner och paddelsimma med sina boards. De har nu bokat sin resa till Filipinerna och är så nöjda.  Lena och jag gör iordning matsäckar och ger oss ut på ett nytt kajakäventyr. Idag en lite längre sträcka men antagligen mindre kämpigt då det är stilla och fint.

Lena saknar sin cykel.. vi borde ha planerat in cykelpass. Jag höll officiellt med henne om det men i verkligheten hade det ju varit en katastrof.. skulle jag cykla med henne på min treväxlade med korg och hon speedar iväg på sin racer? Ehh..  vilken tur att vi planerade så dåligt 🙂

idag paddlade vi åt andra hållet, genom små laguner över till läckraste badet i Bohuslän.  Känns lite som om vi redan är i Albanien.

DSC_1287

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den fantastiska stranden ligger framför Elving och Elvira… jag gillar såna där energitillverkare 🙂

DSC_1292

Bara att njuta!!

Totalt cirka 11 km. Gick lätt som en plätt. Lena är nu en virtuos i kajaken, behöver bara öva liiite på att ta sats i land. På den här stranden finns en liten surfvåg som man måste komma över när man ska i land. Man behöver alltså ta lite sats och sedan snabbt ur kajaken. Detta informerade jag Lena om, men.. det gick sådär 🙂 Hihi.

Efter lite mat var det dax för dagens sista pass. En kortare paddling på cirka 5 km med klubben. Fint och trevligt. Lena landsteg utan problem…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.