Fredag!!

Ljuvliga fredag! Har varit en fin dag hela dagen! Lyxfika med kaffeklubben på jobbet,  mangrann uppslutning och lotteri som uppskattades. Sötaste medhjälparen idag hette Alma och hon lämnade inte min sida under hela dagen. Det gäller att komma på arbetsuppgifter som passar en femåring… Hon var perfekt vid lottdragningen och charmade alla genom att önska dem Gooood  Juuul. Sötnos!

Hemma väntade en annan sötnos! Marcus förgyller alltid en middag med sina berättelser om livet i Borås. Det går inte att återge skriftligt, men han är ”rätt duktig” på att beskriva den tyska tjejmaffia som ockuperat köket i studentbostaden och förvisat alla svennarna till det sämre köket… hihi

Han hann dock också förklara att han tycker att det inte är någon ORDNUNG i köket sedan han flyttade. Vi ställer tallrikarna fel i diskmaskinen så han måste diska om dem…  ojoj.. Hur ska det sluta??

Dags att sjunka ner i soffan 🙂

DSC_1620

Alma, min nya kompis 🙂

bull

Hann baka mumsiga bullar också… till Marcus stora glädje. Vad gör man inte för sin skruttunge?

marcus

Julmust gillar han.. och extra nöjd är han att hans mamma inte gör det, mer till honom alltså!

Share

Kommentera