Kategori: Fotodagbok 2014

0

Alla hjärtans dag

Nä… vi har aldrig brytt oss om varken Alla hjärtans dag, fars dag eller mors dag. Inte idag heller. Men man kan ju mysa till det ändå när Marcus är hemma och förgyller tillvaron. Riktigt mumsig middag på bordet idag. Lite farlig sallad med för mycket ”konstigheter” i kommer nog unge herrn att påpeka strax då maten serveras 🙂  

0

Dålig sikt och lukt

Dagens lunchpromenad gick rätt in i dimman. Det var väldans vad dimmigt det blev! Hoppas det går över till imorgon då vi tänkt paddla. Inte för att det finns så mycket att krocka med där ute på havet just nu, och med gpsen hittar vi väl hem igen. Fast.. jag har lärt mig att vattendroppar hindrar satelitkontakten.. hmm…. vem var det som sa det nu igen…. ?  Vi får ta ett beslut imorgon på hur bra det är att paddla. Jobbar ju i Tullboden. Blev så inne i mina uppgifter att jag missade att lägga på en vedklabbe. Det pyrde...

0

Saffranssill, vodkasill och skärgårdssill

Jobbar från Tullboden. ”Tvingar” mig själv att ta en lunchpromenad. Still och vackert i viken. Mötte faktiskt tre människor och två hundar så helt ödsligt är det ju inte. Kylen är fylld av sillfest-rester så det går ingen som helst nöd på mig. .. och ja, elden sprakar hela tiden. Jag får vädra lite ibland för att inte dö av värmeslag eller iallfall somna, men det är det värt!

0

Mysdag

Plötsligt blev jag ensam kvar i Tullboden. Efter en liten promenad bestämde jag mig för att det faktiskt är helt ok att inte göra något särskilt. Inget särskilt betyder pilla lite med mina bilder, med hemsidan, gjuta lite, bära ved, elda. Tycka att jag har det riktigt bra. Och se att det snöar lite lite lite ute. Inga som helst klagomål kommer från mig idag.. heller!

0

Sillkalas i Tullboden

Matorgierna är inte slut bara för att julen är slut. Vi bjöd in grannar och vänner i Tullboden på ett danskt sillkalas och det blev precis så trevligt som vi trodde. Tack pappa för frikadeller och spättor! Det blir så lätt att ha gäster med en mästerkock i köket.