Vattenfall och tefabriker

Inspirerade av en ”annan familj” i närheten tog vi oss en lyxdag idag. Blev hämtade av taxi på förmiddagen och körda runt på olika sevärdheter. Ärligt talat såg vi mer från taxin än från tåget igår. Vackra omgivningar och enkelt att fråga taxisnubben om allt man ville veta.

Temperaturen är som svensk försommar. Friskt och torr värme. Så behagligt!!

Vi åkte först till ett ställe där han släppte av oss för att vandra upp till et vattenfall. Det blev allt lite svettigt att ta sig ända upp men väl däruppe belönades vi med ett underbart fall med en fin pool nedanför där man kunde bada. Alldeles ensamma var vi en stund iallafall!

Vi tog det lugnt och åkte sedan vidare till en tefabrik där vi fick en rundvisning och Marcus shoppade loss på te!

Regnet öste ner nu men det var ju perfekt timing med bad när solen sken och inomhusaktivitet vid regn. En fabrik till och sedan tillbaka till vårt hotell. Bara bilturen var mysig och fin.

Jag tog inte så många bilder med mobilen men desto mer filmning. Min virb gick ju sönder i Frankrike i våras men en mycket vänlig själ lagade den. Endast lysknappen för om man spelar in eller inte fungerar inte. Det visade sig vara helt perfekt!!! Utan den avslöjande röd lampan är det lättare att smygfilma lite. Så tack!!!

Såklart filmar jag med respekt för människor men det blir ju sååå mycket bättre om det inte är så tydligt att man filmar.

God mat på stamböcker sedan satt jag länge och pratade med några belgare. Så roligt det är att resa på det hör viset, bo lite enklare och prata med folk som är ute på olika resor. Så enkelt bara ?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.