Månadsarkiv: januari 2018

Paddling och fix

Tulllboden… bjuder på allt jag önskar. Så fint väder, började dagen med en fantastisk paddling. Hela sundet var fruset så jag trodde nästan inte jag skulle kolla ut. Men det var kanske 4 mm så det gick att slå sig igenom. Glad att jag hade en gammal plastpaddel. Åh så härligt. Ispaddling är bland det bästa man kan göra. Jag kom inte så långt. Det tog tid att slå sig igenom ända bort till färjans ränna till Malmön.   När solen gick i moln tog jag mig hem igen och anslöt till kalsongsnickaren som bygger en innervägg till en...

Skidhelg i Säfsen med IBMklubben

Årlig skidhelg med IBMklubben. För andra gången åkte vi till Säfsen. Själv blev jag upplockad på Arlanda och fick skjuts till Säfsen efter Londonresan. Bra logistik… Vi åkte skidor i två dagar. Massor av snö, vindstilla och riktigt fint. Ingen sol, men man kan inte få allt. Vi hade verkligen trevligt i vår stuga med god mat och stämning, quizlekar och mycket skratt.  Skön helg, även om man nu har lite träningsvärk 🙂  

London

Igår på landet utanför London, idag på kontoret mitt i stan. Möten hela dagen, med utsikt över Themsen. Drink med gamla kollegor innan middag med teamet. Så himla roligt!

London

Upp 4, genom snöslasket till Landvetter. Klarade oss utan köer och olyckor, det var nog en väldig tur. Gatwick , tåg till Waterloo med lite byten, sedan nytt tåg mot Winchester där jag tog en taxi till Hursley. Var där lagom till lunch. Roligt att hälsa på kollegor som jag normalt bara pratar med och aldrig möter. Vilket kontor!! Och till slut upp till London och en promenad längd Themsen.

Jamen – Geocaching!

Nu var det länge sedan VänerCachers var på tur. De flesta av de trogna tur-deltagarna hade ju redan loggat LilleVäktor-rundan, men inte jag! Så i hopp om att kanske få liiite sällskap lade jag ut den på forumet.  Det gav napp.  Manlund och Funtionsfel hittade turen på Facebook och ville följa med på premiärtur med VC. Anders bestämde sig tydligen i sent skede för att även han hade tid och lust. Lite vitt puder över landskapet gjorde att jag trodde att det skulle bli svårloggat, men vi loggade full pott, mycket tack vare fantastisk burk-näsa hos Funktionsfel, men...

Fix och trix och mycket trevligt

Tänk att det är en sådan befrielse att åka till tippen med gammalt skräp som väntat på att komma iväg. Idag rullade vi iväg en massa. Toppen! Sedan mysig fika hos Lelle och Marie innan vi åkte hem och jag fixade skidor och vi förberedde oss för nästa helgs skidåkning. Ska bli roligt, bara en tur till London emellan ?

Träningspass för magmuskler

Efter en ganska tuff dag på jobbet såg jag fram emot att träffa tjejerna. Kände hur humöret steg i takt med att jag närmade mig mötesplatsen. Och det blev ju precis så! Vi skrattade och pratade allvar och skrattade igen. Sköna tjejer!!!!!! Längtar redan till nästa gång!

Nytt projekt – garderob

Outnyttjad plats bakom en lite skranglig garderob har stört mig i många år. Nu river vi ut den och gör en anpassad garderob istället. Kommer att bli kanon… bakom hittade vi gamla köksväggen med pärlspont . Hmmm.. blir fint inuti garderoben 🙂 Birger skruvar och ser till att den gamla garderoben kommer ut. Då var den ute. Birger slipat golvet Jag tar bort papper runt pappspik. Himla massa pappspik!

Mysfredag i Tullboden

Länge sedan vi åkte till Tullboden. Förra året var det ju! Tyst och stilla här. Elda, äta ost och kex, se på Outlander, sticka och vara i universums mittpunkt. Julpyntet står kvar, någon dag till. Livet står stilla en stund.

Paddelmorgon

Varför inte börja årets första arbetsdag med att ta ledigt några timmar och paddla i närområdet?  Prognosen sa soligt och stilla för första gången på ett tag, så det gäller att passa på.  En bonus att få med sig en kompis, Bernt-Åke hakade genast på när han fick frågan på nyårsafton. Vi lade i strax efter 8 och det ljusnade medan vi fortfarande var i Stenungsunds hamn. Vid Privatbostäders fina kontor lyste det i ett av rummen. Jag paddlade nära i hopp om att det kanske var Christina som var tidigt på jobbet. Och visst var det! Hon...

Marcus 24 år

Hur kan vår minste fylla 24? Han blev ju 15 nyss… Vi firade honom med restaurangbesök och tårta hos mormor och morfar. Innan dess ett svettigt pass på gymmet. Bra gjort av oss ?