Paddling och fix

Tulllboden… bjuder på allt jag önskar. Så fint väder, började dagen med en fantastisk paddling. Hela sundet var fruset så jag trodde nästan inte jag skulle kolla ut. Men det var kanske 4 mm så det gick att slå sig igenom. Glad att jag hade en gammal plastpaddel. Åh så härligt. Ispaddling är bland det bästa man kan göra. Jag kom inte så långt. Det tog tid att slå sig igenom ända bort till färjans ränna till Malmön.   När solen gick i moln tog jag mig hem igen och anslöt till kalsongsnickaren som bygger en innervägg till en garderob.

Min roll var mest visst mest att hålla i lite då och då så jag tänkte att jag gör ngt annat… kanske riva ner tapeter på murstocken i vårt rum? Sagt och gjort! Blir bra det här. 🙂

Paddelspår i isen

Paddlar hem i min egen ränna

Vilken dag!

ispaddling!! 🙂

Så fint vi har det!

Ispaddling!!!!

Och renoveringen går bra…

Kalsongsnickaren! 🙂

Dax att riva ner tapeter på murstocken. Några har suttit drygt 20 år men bakom sitter tapeter som säkert är från 50 talet. Oj vad de sitter fast!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.