Paddling på Stockenträffen

Härlig helg blev det. Riktigt härlig! Tältning på Stockencampingen från fredag till lördag. Cirka 100 personer med kajaker på taken dök upp!  Så himla roligt! Till våra paddlingar var det rusning. Lördagens paddling innebär 59 kajaker!!  Tyvärr var det för blåsigt för att Marcus skulle kunna filma med drönare, hade annars varit en suverän syn!

Häftig motvind ut till Hermanö huvud, men belöningen därute är värd vartenda paddeltag.  Skön lördagkväll med bildvisning och go paddling på söndagen i visserligen grått väder, men uppehåll och goa människor att paddla med. Den dagen 20 personer, alla vana paddlare. Blir lite lugnare då! Ser faktiskt redan fram emot nästa år!

Gladare kille än Lars får man leta efter

Gladare kille än Lars får man leta efter

Så många!!

Så många!!

Robin tar alltid fina bilder

Robin tar alltid fina bilder

I champagneviken

I champagneviken

Samling på stranden

Samling på stranden

Lite gråare på söndagen, men vackert ändå

Lite gråare på söndagen, men vackert ändå

Kul folk som var med!

Kul folk som var med!

Rätt många... :-)

Rätt många… 🙂

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.