Sagolik paddling från Tullboden

Ingalill frågade om vi ville följa med på en paddeltur… det lät ju mysigt!  Iväg tidig förmiddag och så långsam njutbar paddling runt våra kobbar och öar, över till Fisktetången, vidare till en liten lagun där vi lämnade kajakerna och gick upp på toppen av Långö för att fika och njuta. Drönaren skulle upp och fota lite fina vyer, men fick sällskap av lite för aggressiva måsar för att det skulle kännas bra, så den fick landa snabbt igen.

Vi paddlade vidare, letade reda på trånga kanaler och paddlade lugnt och sakta för att verkligen njuta. En underbar paddling i perfekta förhållanden och kanontrevligt sällskap. Vad mer kan man begära av en lördag i maj?

Skönt skuggspel under bryggan…

Vi lämnar kajakerna i en hemlig lagun 🙂

Njutbart tycker både Ingalill o jag!

Små trånga passager är roligast tycker vi!

Birger med en kajak i koppel

Det blir liksom inte bättre än så här 🙂

Så fint!

Mer bryggskugga

Ju trängre ju bättre!

En sån dag!

Det skjulet har nog några år på nacken

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.