Skön start

Man skulle ju kunna gnälla hur mycket som helst över att inte ha semester nu när vädret är så ljuvligt. Men det vore fel. Får är så lyckligt lottade att de kan jobba från sitt paradis. Hänga tvätten på en liten rast. Känna gräset mellan tårna och ljummen vind innan man går in och sätter sig en stund igen.

Erik ville paddla. Jag tog en promenad med honom ner på bryggan och hjälpte honom i med kajaken. Han klarar sig väldigt bra med kajaken. Tar sig till Hållö med karta och erfarenhet. Hittar runt bland kobbar och in i hamnen vid Fisketången. Tycker verkligen han är duktig!

Vi skulle ha åkt lite klubb-båt på kvällen men det blev lite trassel. Trasslet redde ut sig efter någon timmas dykande. Bra jobbat Mackan!  Men även utan båttur blev det en härlig kväll på bryggan med ett fåtal människor som fortfarande är kvar här. Lyckliga vi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erik fotar mamma från kajaken

15aug16d

Så ser alltså en wake-surf-bräda ut

15aug16e

Så lycklig man blir om man håller i en surfbräda..

15aug16f

Marcus var hjälte och fixade tamparna som trasslat in sig i propellern….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Erik redo för en paddling till Hållö

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bästa tänkabara kajakvyn!

sara 1

Fina Sara med lille Ludvig

sara96

Astrid hoppar från tornet!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.