Betongklot

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Linda skriver:

    Hej! Jag hamnade på din fotodagbok/blogg när jag googlade på betongklot, för ett hemmaprojekt, häromdagen 😊 Jag kom till detta inlägg från 2016 där du gjutit betong i klotlampor (som blev så otroligt snyggt)! Fanns en länk till din Instagram, så jag testade att skriva där, men mitt meddelande har nog hamnat i förfrågningar eftersom vi inte följer varandra, så du kommer kanske aldrig läsa det 😅 men nu testar jag här också! Jag undrar hur du fick betongkloten så blanka & fina? Tycker nästan dom ser marmorerade & lite beiga ut. Minns du vad du behandlade dom med? Jag håller på med ett litet projekt hemma & har obehandlade betongklot, men vill dels måla/färga dom samt behandla med något så att dom får en slät yta. Vore supertacksam om du ville dela med dig 😊
    Tack på förhand & ha en superfin dag! Mvh, Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.