Betongklot

Jag hade ju tänkt att de skulle bli bra.. men de blev ju skitbra!  Gamla klotlampor fyllda med betong blir coola klot. Glansiga och fina!!  Så kul är det blir bra ibland 🙂

Trevlig helg!!

Så fina tycker jag själv :)

Så fina tycker jag själv 🙂

 

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Linda skriver:

    Hej! Jag hamnade på din fotodagbok/blogg när jag googlade på betongklot, för ett hemmaprojekt, häromdagen 😊 Jag kom till detta inlägg från 2016 där du gjutit betong i klotlampor (som blev så otroligt snyggt)! Fanns en länk till din Instagram, så jag testade att skriva där, men mitt meddelande har nog hamnat i förfrågningar eftersom vi inte följer varandra, så du kommer kanske aldrig läsa det 😅 men nu testar jag här också! Jag undrar hur du fick betongkloten så blanka & fina? Tycker nästan dom ser marmorerade & lite beiga ut. Minns du vad du behandlade dom med? Jag håller på med ett litet projekt hemma & har obehandlade betongklot, men vill dels måla/färga dom samt behandla med något så att dom får en slät yta. Vore supertacksam om du ville dela med dig 😊
    Tack på förhand & ha en superfin dag! Mvh, Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.