Salsicciakorv & Gnocchi

Koka upp gnocchin, tar ju bara två minuter så inte ens jag hinner bli otålig.

Sedan steker du upp smakrik korv som du sedan häller ner i gnocchin.

Under de två minuterna som det tog för gnocchin att bli klar hann du öppna en burk soltorkade tomater och klippa upp ett paket feta ost. Häll över de stekta korvarna i gnocchin som du givetvis först har hällt av vattnet ifrån.

De soltorkade tomaterna lägger du ovanpå gnocchi & korv. Jag brukar klippa dem i mindre bitar efter att jag har lagt dem ovanpå. Mindre kladdigt än att skära de oljiga små godingarna. Sist smular du sönder fetaosten ovanpå och rör runt lite. Toppa det hela med färsk basilika. Det hade jag glömt på bilden så det fick jag drömma mig till. Rackarns gott ändå!!

Första parkett i Läjet

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.