Full fart hela veckan!

Inte riktigt hunnit med att skriva här  – så det får bli en sammanfattning.  Massor av aktivitet, som vanligt.  Spinning, bakning, springa, Marcus har börjat sin utbildning, på hudklinik och bränt bort solskador, nu ser jag ut som en spetälsk pga bölder. Ska väl bli bättre.

Tullboden på fredagen – alltid mysigt! Erik välkomnade med grillad lax och ugnsstekta rotsaker. Mums!

Skjutsade Erik till Torp, sedan for han via Norge till Portugal. Vi hade en fixarhelg i Tullboden med båtputs (Birger stod ensam för den delen) äppelplock, umgänge med grannar, undanstädning av sommarmöbler, svampplockning och bara mys.  Hur snabbt försvann inte den helgen??

Egenodlade grönsaker smakar himmelskt!

Svamp i massor hittade vi! Kul!

Här var det bara lite plåster, 2 dagar senare var det bölder överallt. Hihi.

Bakade vetelängder till kollegorna. Uppskattades!

 

Share

Kommentera