Knorr på en måndag!

Nu har jag kajaken i Stenungsunds SUP-klubbs container och jag klarar själv att bära ner den till vattnet, det är bara 5 meter. Jippie! Ikväll tog jag äntligen tag i detta och fick mig en suverän kväll i kajaken. Lite lite vind när jag startade men sedan mojnade det och det var bara att njuta. Jag paddlade till några öar där jag kunde logga ett par burkar. Canadagässen var inte så nöjda med besöket men jag höll mig undan deras bon.

Säl-skap fick jag av en nyfiken säl som följde med en bit. Så mysigt!  Jag älskar verkligen den sena kvällens ljus… Måste göra detta oftare!

Loggstopp!

Från småbåtshamnen och rakt ut till de små öarna och tillbaka… cirka 8 km. Hann precis tillbaka innan mörkret kom!

Åh så härligt ljus på lotsbåtarna i Stenungsund

Med Tjörnbron i bakgrunden 🙂

Share

Kommentera