Paddelhelg med Tjörnskajakgrupp i Tullboden

Härlig helg med totalt kajakfokus i Tullboden. Huset invaderades av paddlare och parkeringarna fylldes av bilar med kajaker på taket. Gissar att grannarna kunde räkna ut vart de alla hörde hemma. Vi har paddlat och pratat kajak, bastat och ätit gott. Älskar verkligen att umgås på det här viset, genom ett gemensamt intresse.

Extra stolt över att jag testade min torrdräkt och hoppade i det 3gradiga vattnet. Den läckte lite så det blev väl ”lite” kyligt, men övningen gick fint. Jag var mest intresserad av att se om jag skulle klara att klättra in i sittbrunnen med stövlar och klumpig dräkt. Gick strålande på första försöket. Skönt.

Knappt 16 km blev det, bra vägval idag!

Så fint på Metviks strand

Klipphäng och färglada kajaker. Man blir glad!

Lisa i Malmöns gamla hamn

Fint när man kommer i lä

Share

Kommentera