Räfs räfs

Mossa mossa och överallt mossa! Körde vidare med mossrivaren idag och Bengan fick kratta då han blev klar med äppelträden. Mossan ligger nu som ett vackert grönt täcke på andra sidan vägen där vildsvinen bökat upp och förstört. Så då fick vi till och med nytta av mossan!

Om det är MYCKET mossa i mattan? Kan nästan inte kalla det för gräsmatta. Se före och efterbild! Nu gäller det att gödsla så de stackars grässtråna tar sig!

tullb 3

Före mossrivaren……. och EFTER !!!

Mossrivning är väl inte så kul, men vädret är vackert och grannarna kommer förbi med uppmuntrande tillrop. Så då går det ju faktiskt ganska bra!

tullb 4

Förste krattare mellan sina nyklippta äppelträd

tullb 1

Det gäller att hålla i sladden så man inte kör över den… enligt instruktionsboken ska man ALDRIG köra baklänges med apparaten. Vet inte varför. Jag har märkt att den tar mycket bättre baklänges, så det gör jag hela tiden! hehe

När vi ändå var igång tog vi med mossrivaren hem och fixade lilla täppan därhemma. Undrens tid är inte förbi! Det stod klart när unge Marcus SJÄLVMANT kom ut och undrade om han skulle hjälpa till!!!  ”Jag är ju vuxen och bor här så det är väl inte mer än rätt” sa han.. Jisses! Något måste vi ha gjort rätt ändå 🙂

tullb 5

Ibland får man pausa och mysa lite!

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.