Ingen semester!

Nä… jag har aldrig trott att det skulle bli semester. Hårt arbete har alla sagt som vet något om vårt uppdrag. Och jag tror de får rätt. Långa dagar, massor av jobb. Tänka tänka och vara kreativ hela tiden. Uppföra sig ordentligt då vi ständigt är hos kund, tänka på vad man säger. Inga korta arbetsdagar direkt. Tur vi bor så nära jobbet, bara en kort promenad.

Ikväll orkade jag inte gå med gänget ut och äta. Det var det flera som inte orkade. Behöver få lite tid för sig själv och andas lite. Jag fick med mig pizza hem i en ”doggy-bag” igårkväll så det räcker fint att äta idag med.

Nya friska tag imorgon!

Equipe cri a

Mitt team tillsammans med it-chefen hos kunden. Han har visat sig vara en mycket bra person att hålla sig väl med 🙂

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.