Halvvasan :-)

Idag var det då den fruktade dagen då jag av någon anledning skulle åka Halvvasan. Kommer verkligen inte ihåg hur jag tänkte när jag anmälde mig. Har varit ganska nervös…. Fullständigt avskyr att starta något som jag inte kan slutföra och jag har aldrig åkt 45 km i ett sträck så jag visste inte om jag skulle klara det.

Vi kom ganska tidigt till starten. Hittade ett gäng kollegor som också stod och ojade sig över hur det skulle bli. Vi förstod ju att spåren var blöta och sladdriga.

Men de första 15 km var ljuvliga! Bra glid, bra fäste. Massor av folk i spåret vilket för min del betydde ett lite lägre tempo än jag annars haft och därmed körde jag inte alls slut på mig. Efter ett par mil blev det dock extremt blött i spåren, om man nu kan kalla det för spår. Det rann vatten överallt och snölagret var inte mer än några centimeter. Men när det var 17 km kvar så blev det lite bättre igen, mentalt är det också trevligt att se en siffra som börjar på 1 och inte på 3.. Så jag var pigg och glad när jag gick i mål på 5,19. En helt ok tid för mig. Mitt mål var under 6 timmar så jag är riktigt nöjd. 🙂
halvvasan jette

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.