Slutspurten…

Slutspurten inför jul. Kändes som om jag var den ende svensk som jobbade idag. Men mina europeiska kollegor hade full fart så det var bara att kämpa på. Men en sista sväng på torget hann vi med Marcus och jag. Mysigt. Träffade hans och Eriks kompisar. De är så gulliga, pratar, fråga och är goa.

Spinning hann jag med. Blir så glad. Alla instruktörer är bra, om än olika, men bra. En liten tjej som jag gått hos i flera år tycker jag extra mycket om. Det är så roligt att se hur en ung och lite försiktig människa utvecklas från blyg och rädd till tuff och rolig! Det sa jag till henne idag, ja kanske med lite andra ord..  lite mer generellt… om utveckling. Hon blev glad. Man ska säga positiva saker till varandra 🙂

Avslutade dagen med brödbak, blev gott. Ska nog baka lite till, det går åt den del danskt rågbröd på sillkalas. Surbrödet som jag bakade lever nog inte länge. Marcus går och dreglar..  hmm. och jag med. Bara Birger som håller sig.

Mackan och jag tog oss en omgång på hans xbox. Jag är ju inget vidare duktig, men han tycker iallafall att det är värt att slita sig från pcn för att köra ett par matcher med sin mor, utbilda henne lite och sedan mosa henne.  Men jag kanske blir bättre!  Akta dig Marcus!

DSC_1646

Surbröd och rågbröd klart. Nu överlever vi ett tag.

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.