Kajak i Albanien, dag 2

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter supergod frukost med ett förväntansfullt gäng var det dags för dag två. Idag skulle vi paddla ännu kortare så vi slog av på tempot för att inte komma fram för fort. Färgerna är fantastiska.. det är svårt att ta in alla intryck, man vill bara glida långsamt längs kustlinjen och njuta. Och det gör vi.
Att inte paddla så långt idag gjorde verkligen ingenting. Vi gjorde ett par stopp och vikarna vi stannade i, särskilt en, var färgsprakande och öde. Lite himmelrike faktiskt!
Vår guide har fattat att det är lite olika hur erfarna vi är i gruppen och han föreslog idag att om vi ville komma tillbaka och paddla en annan gång så kunde vi ta en tur lite norrut där det inte finns bebyggelse och då det får bli camping. Där ska finnas ännu fler grottor och magnifik natur. Jag är absolut sugen!
Bad och sol, färger och salt, god mat och fin stämning i gruppen. Vårt boende är också över förväntan. Inga lyxrum direkt men rent och fräscht och inget att klaga på. Dagarna går så fort bara.. vill suga ut så mycket som möjligt av denna härliga upplevelse.
Bilderna från paddlingen blir bra.. Riktigt bra. Jag är nöjd. Det tycker även vår guide som gärna vill ha dem till deras hemsida. Då blir jag ju glad 🙂
 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.