Söndag

Söndagar är alltid en plocka-ihop-dag. Göra det sista man inte hann igår. Packa ihop det man vill ha med sig hem. Städa undan så det ser ok ut inför nästa besök som kanske inte är vi själva.

Frukosten var lång och skön. Alltid härliga diskussioner när killarna är med. Idag handlade det om mansbrist efter världskrigen och om det föddes färre ungar pga detta och sedan gick pratet vidare över till att inom islam är det just detta som är anledningen till att männen får ha flera fruar. Men – sa Marcus, ALLA fruar måste behandlas lika.  Visst, och det är ju troligt sa jag. Alla verkade helt eniga om att JAG aldrig skulle bli någon mans favorithustru, medmindre han hade maschochistiska anlag..  Hm.. tack för den killar!

Vi åkte hemåt, släppte skejtaren Erik vid gamla E6an och så skulle han ta sig 3-4 mil ner till Uddevalla för att känna av hur det är att åka så långt.

DSC_1393

Mycket nöjd med att han satte på sig både knäskydd, armbågsskydd och handledskydd. Tyvärr hade vi glömt en hjälm, men det verkar som om han tänkt ha det också egentligen. Vad skönt!

DSC_1395

Hejdå Erik, ses hemma om några timmar!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.