Fotodagbok – Maj 2008

31 maj 2008

31maj08

Tidigt tidigt en lördagmorgon tog vi en cykeltur, en liten skattjakt såklart. Härligt att vara ute alldeles ensamma!

30 maj 2008

30maj08

Utekväll med pendlar-gänget. Rena sommarkvällskänslan!

29 maj 2008

29maj08

En sorglig dag…  avskedstårta för Victor på jobbet. Kommer att saaaaaakna!

28 maj 2008

28maj08

Mingel, drink och tilltugg på Swedish Taste efter jobbet.. Superläcker restaurang..  Ace Conference & Event bjöd.. som an en händelse har de en fin hemsida… 🙂  Trevligt!!

27 maj 2008

27maj08

Förhandlingsläge = fördel Älskling!! Nya fönster isatta överallt efter många års hårda förhandlingar…. Men nu är de i och jag ligger på extrem-minus och förhandlingsunderläge under överskådlig framtid. Bara att gratulera honom till framgången. Själv är jag iallafall mer än nöjd… en så kallad win-win-situation, hehe.

26 maj 2008

26maj08

Ännu en ljuvlig kajakupplevelse! Från Önnereds Brygga och ut i skärgården med jobbarkompisar. Lugnt och stilla, inga båtar, bara vi och lite fika. Suveränt! Massor av bilder finns här för den som orkar…..

25 maj 2008

25maj08

Så här mysigt blir man emottagen i Tullboden när man kommer upp från havet. Mormor och morfar sitter på farstun och vinkar. 🙂

24 maj 2008

24maj08

Kalasdag! Kaja-caching med Friluftsfrämjandet! Perfekt timing med vädret, ett glatt gäng paddlade runt bland holmar och letade skatter, fikade och hade mycket mycket trevligt! Resten av familjen var på arbetsdag i Tullboden.. jag drog nog längsta strået den här gången.. också 🙂

22 maj 2008

22maj08

Knappt har målarfärgen torkat så drivs han mot nya projekt.  En Älskling med kofoten i högsta hugg gör att projektledaren väljer att hålla sig på behörigt avstånd… Han ser inte helt nöjd ut med alla uppdragen.. Hmm.. .. men det blir fiiint… snart…  🙂

21 maj 2008

21maj08

Cykel och penséer, då är det vår!

20 maj 2008

20maj08

En mysig cache-kväll i Ljungkile. Marga och jag stövlade uppför ”hennes” berg och där stötte vi på ett par herrar ute i samma ärende. Jättekul!

19 maj 2008

19maj08

Blev inget fotograferat idag, istället tar jag en favorit från i lördags på Kolmården. Hehe!

18 maj 2008

18maj08

Några snabbt tagna bilder under promenad i Norrköping. Väntade där ett par timmar på tåget och istället för att sitta och hänga på stationen tog jag mig en rejäl promenad i den otroligt fina staden. Underbart att promenera i en stad tidigt en söndagsmorgon när ingen annan är vaken.. eller nästan iallafall. Det mysigaste var att det var första gången jag var i Norrköping, men ändå kände jag igen mig överallt tack vara lång tids besökande hos Bia som tar de vackraste bilder jag vet! Hade jag vetat att jag skulle ha flera timmar där så hade jag nog hört av mig till henne innan… 🙂

17 maj 2008

 

Kolmården är inte bara för barn! Passar fint för barnsliga vuxna också – och för alla andra. En halvregnig dag med teamingaktiviteter på konferens var perfekt – inte många andra besökare. Dessutom fick vi en privat delfinshow – spektakulär föreställning som alla gillade!

16 maj 2008

16maj08

Konferenshelg med jobbet – väljer att visa upp mina snyggaste kollegor 🙂  Som en extra bonus är de trevliga också!!

15 maj 2008

 

Det skymmer över Grönan, sett från Södermalm. Ganska kall kväll men perfekt för promenader. Är väldigt förtjust i husen på Södermalm. Skulle jag bo i Stockholm så skulle det vara här…  Tog en lång promenad längs Eriksdalslunden, massor av hurtiga typer som sprang, fixade med båtar och allmänt god stämning. Bättre än vad man förväntar sig när man är från käcka Götet och har förutfattade meningar om kaxiga Stockholmare….:-)

14 maj 2008

 

Marcus har haft foto på schemat i skolan idag. Lite grynigt kanske, men väldigt gulligt tycker den totalt okritiske modern 🙂

13 maj 2008

13maj08

En liten promenad till Ragnhildsholmen efter jobbet. Där har jag aldrig varit, spännande borg! Målet var förståss en cache…   Här har vi åkt förbi i åratal men det ska till en liten skatt för att man ska stanna till och ta sig tid att kolla in ruinen.

11 maj 2008

11maj08

Efter trevlig väckning med skönsång av familjen och paketöppning så tog vi en utflykt till Orust. Vi hittade en hage med ursöta små nyckläckta fårlingar… 😉  Några rädda och mesiga, andra tuffa och nyfikna. Himla gulliga var de iallafall!

10 maj 2008

10maj08

Vilka dagar vi har! Varmt som högsommar! Joakim tar sig ett dopp under en härlig vandring i skogen. Fler bilder från turen här!

8 maj 2008

8maj08

Stora vackra tulpaner i min favoritfärg! Tyvärr står de inte på min tomt utan på en av grannarnas, men jag kan ju fota dem iallafall!

7 maj 2008

Har fått dille på att göra affischer. Erik har önskat affischer från diverse resor till sitt rum och de är nu klara. Till mig själv har jag pillat ihop deras gamla skolfoton som jag ju naturligtvis gillar, men inte att ha framme lite här och var. Nu gör jag istället en stor bild att rama in och ställa på tavelhyllan…   Den blir perfekt som humörshöjare för supermorsan att kolla på när hon går förbi tyckte Marcus. ”Vi är ju så söta”. Och visst är de!!!

7maj08

”Supermorsan” var det ord som Marcus trodde att jag valt som lösenord när han försökte hacka sig in på min privata mail idag… Så fel han har den lille mannen.. hehe..

 

6 maj 2008

6maj08

Barken Viking i sommarskrud. En tur till stan för en lunch på Palace och tillbaka med Älvsnabben. Så mycket mer Göteborgskt kan det inte bli på lunchen!!!

5 maj 2008

5maj08

Hemskt ledsen Karin, men när jag äntligen tar en bild på Älskling i helfigur när han målar så är det utomhus och då målar han inte naken. Grannarna klagar då… ja inte grannfruarna men deras män…. hehe….

4 maj 2008

4maj09

Nytt projekt igång.. kinesiska muren ska få en lillasyster.. den ska ringla sig längst ner vid tomtgränsen.. hmm.. ja det lär väl inte bli mer än ett par meter. Nu är ett varv uppe, ska väl bli ett par till är det tänkt.

3 maj 2008

3maj09

Hemma igen. Trädgårdsarbete och första grillkvällen i år. Efter maten följer sedvanlig tok-eldning och indianbröd över glöden. En son har nu bestämt att Älskling är en känslokall far efter att ha känt igen sin egenhändigt snickrade spargris från slöjden i femman bland vedpinnarna i elden….   Undrar om han någonsin  blir förlåten?  Men glöden blev bra.. 🙂

2 maj 2008

2maj08

Vilken dag! Fantastiskt vårväder, vänner på besök i stugan och härliga vandringar på klipporna. Lunch utomhus och efter lite sökande glass på Smögenbryggan. Rosa klippor är som balsam för själen….  Fler bilder från skattjakten mot Dragons Dungeon hittar du här.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.