Fotodagbok Maj 2010

30 maj 10

Cyklade runt i utkanten av Vänersborg och cachade innan vi åkte hem. Alldeles underbart trevligt idag med!

30maj10

          29 maj 10

Vi cyklade upp på Halleberg, totalt 37 km blev det, blandat till fots och på cykel. Vackra vyer, älgar och härliga sommarvägar att cykla på. Sedan en 5-rättersmiddag på herrgården på kvällen. Inte direkt synd om oss!

27maj10

28 maj 10

Så ankom vi till Ronnums Herrgård för en ”Drömweekend” – Birgers mycket försenade födelsedagspresent. Ett trevligt ställe som bjöd på mycket god mat.

28maj10

25 maj 10

Idag är utsikten från hotellrummet är inte så storslagen den här gången.  Tur det finns gardiner på rummet… 🙂

25maj10

24 maj 10

Skönt med en ledig måndag! Använde den till at ”cykla in” en lånecykel som jag ska ha på Tjejvättern. Rumpan måste vänja sig. Det blev bl a en tur förbi mina favoriter pingvinerna i Slottsskogen.

24maj10

23 maj 10

Snipan ruggas, vaxas och fixas. Nu hoppas vi att vi kan sälja den!

23maj10

22 maj 10

Arbetsdag i Tullboden! Idag var det grovarbete som gällde! Slit och släp men mycket skratt och trevlig samvaro också!

21maj10

21 maj 10

Idag var det dagx för garnorgie med Millan! Vi åkte till världens underbaraste garnaffär långt ute på landet och shoppade massor av ljuvliga trådar. Hoppas de förvandlas till ljuvliga saker sedan… !

21maj10a

20 maj 10

Keillers Park på hisingen är ett väldigt vackert ställe, särskilt nu när allt är skirt och skönt.

20maj10

19 maj 10

Idag var vi och rekade lite i bergen kring stugan inför en planerad klättring/repellering. Jag vet inte hur jag tänkte… men jag satte på mig sandalerna och åkte och mötte en klätterguru. Trippade runt som värsta fjanten och skämdes rejält. Inte förän vi kom ner från berget insåg jag att han hade foppatofflor… hehe..

Det kommer att bli så fräckt på vårt event!

19maj10

18 maj 10

Mumsig affärslunch på Café River, eller gamla Västra Piren för den som har lokalkännedom. Inte dumt. Utanför låg Götheborg och såg vacker ut i vårvädret. Varmt var det också, inga jackor behövdes.

18maj10

17 maj 10

Mina älskade tulpaner. Jag var lite orolig att de skulle slå ut och blomma över under vår frånvaro, men vädret var tydligen bra om man vill ha långlivade tulpaner, dvs rätt kallt. Så nu är de som vackrast. Jag älskar dessa färger. Måste komma ihåg att gödsla dem med benmjöl eller vad man nu ger dem för att de ska fortsätta att vara fina!

17maj10

16 maj 10

Hemma igen. Gick upp tidigt och åkte på en trevlig utflykt till Åstol och Rönnäng. Inte så somrigt men ändå vackert.

16maj10

15 maj 10

Upp tidigt, packade ihop alla prylar. Det finns för och nackdelar med charterresor. En fördel är att man kan checka in sitt bagage redan på hotellet. Smidigt och bra!

Inga handdukar på solstolarna vid denna tidiga timma.

Hejdå Mallorca!!

 13maj10

14 maj 10

Lite kallare, lite regn och lite blåst idag. En liten shoppingrunda blev det men sedan roade vi oss på rummet. Nu har vi lekt lekar hela veckan, dax att säga tack till mamma och pappa för en härlig guldbröllopsresa! TACK!!

14maj10

13 maj 10

Idag slappade vi inte! Först en tremila-cykeltur med morfar och Erik. Jättefina vägar att cykla på. Sedan lite lunch och så tog Birger och jag oss en tur till, nu upp för ett berg. Rätt svettigt att ta sig upp till toppen. På vägen ner var det bromsarna som fick visa vad de gick för. Suverän tur!! 15maj10

12 maj 10

Slappardag kring hotellet. En tuff boule-match på stranden. Mormor överraskade, Marcus slog in ett antal fullträffar och Erik visade Power! Vi andra fick nöja oss med en vinst då och då. Trevligt trevligt.

12maj10

11 maj 10

Perfekt födelsedag! Hyrde en bil. körde runt i bergen, letade lite cacher, åt tapas och hade det alldeles underbart. Sedan gemensam middag med släkten på kvällen. God mat, champagne och gratulationer. 🙂

11maj10

10 maj 10

Cykling igen! Fina omgivningar. Först lite på platten och sedan upp i bergen. Riktigt tjusigt. Skönt att vi inte hade på oss riktiga lagtröjor som alla andra cyklister. De som har lagtröjor går aldrig av cyklarna i uppförsbackarna… det hade vi inga problem med! Oj vad högt upp vi kom. Det förstod vi inte riktigt förrän vi susade nerför efteråt!

På kvällen var det tävlingar med hela klanen. Massor av planering låg bakom detta. Tanken var ju att det skulle vara trevligt… inte att alla skulle gapa och skrika åt varandra, anklagas för fusk och osportslighet… tänk så det kan bli *fniss*

10maj10

9 maj 10

Idag hyrde vi cyklar och tog oss en härlig tur. Så underbart att morfar är så pigg och alert igen!!! Kanonfin dag!  Efter cykelturen tog Birger sig ett dopp i det inte alltför varma vattnet. Men vad gör man inte för att imponera på sin fru…??!!  🙂

9maj10

8 maj 10

Så har vi kommit till Alcudia. Varmt och skönt, massor av skratt och roligheter med hela familjen!

8maj10

6 maj 2010

Visst är det vackert i Stockholm. Lämnade datorn för en härlig kvällspromenad. Alldeles fullt med vårystra stockholmare överallt.

Jag får fotografera Herr Bengtsson när jag kommer hem Håkan 🙂

 6maj10

5 maj 2010

Eftersom mamma blev så förtjust så får jag ju publicera en bild till från gårdagens modellsession. Fantastiskt vad man kan bli fin med lite målarfärg!

 5maj10

4 maj 2010

Jaha.. då har man provat på det populära ”Modell för en dag”-konceptet. Känns lite konstigt att posera framför kameran, men visst var det roligt att få fina kort. Lär väl publicera några av dem här, vad ska man annars göra med dem? 🙂

  4maj10

2 maj 2010

Blå himmel och vindstilla…  perfekt för lite träning inför Tjejvättern. Vi cyklade 4 mil direkt på morgonen och kom hem lagomt till ungherrarna vaknat. Underbart att starta dagen så!

2maj10

1 maj 2010

Ännu en härlig dag. En småtuff vandring upp på ett utsiktsberg. Snö i skogen??!!  Sedan lite trädgårsarbete där ungarna hjäpte till. Inte helt lätt att få ut växterna ur sina gamla krukor. Rötterna verkar ha sugit sig fast. Men till slut så!

1maj

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.