Fotodagbok September 2010

27 september 2010

Adolf Fredriks kyrka ser man från kontoret i Stockholm, några veckor till. Tyvärr flyttar kontoret snart från city, jag kommer att sakna det nästa gång jag åker upp!

27sep10

26 september 2010

Äventyrsdag igen! Nu firning från hög höjd!! Ett helt litet event blev det, väldigt roligt. Lyckades såklart fastna i repet på grund av koda som inte ville glida igenom repbromsen. Lite darrigt där ett tag…. men … ner kommer man ju alltid 🙂  även idag!

26sep10

25 september 2010

Äventyrsdag!! Med gummitbåt nedför Göta Älv. Startade vid Bohus Fästning och tog oss ner till Orrekulla skans. Helt galet! Jagade burkar såklart – vi fick slita hund för att nå de små rackarna högt uppe på  pålarna i älven. Båtvett? Hmm.. undrar om vi hade det med oss hela vägen? Men kul var det!!

25sep10

24 september 2010

Bil-sticknings-projektet klart! Har man ingen tid får man hitta den. Har stickat i bilen ett tag och nu blev denna härliga sjal klar, precis lagomt till höstrusket. Mmm!

24sep10

23 september 2010

Här borde jag ha haft en vacker bild från Karl Johan.. eftersom jag tillbringat dagen i Oslo, men den här bilden speglar egentligen dagen mycket bättre…   Fast trevligt har jag haft det. Roligt att hälsa på kollegor man bara ”träffat” per telefon och såna man inte sett på länge. Jag hade tur, kom hit en dag då man firade framgångar med tårta och allt var så trevligt. Men Karl Johan hann jag inte hälsa på. Det får bli nästa gång!

23sep10

22 september 2010

På hotellrum i Oslo…  roar mig med jobb jobb jobb och sneglar på frestelsen i rummet…   hmm…  Ska jag???

22sep10

21 september 2010

Torsdagslyx! Bjudna på VIP-bion på Bergakungen med mat och mingel innan film med ohämmat med godis och läsk. På duken visdes Wall Street 2. Helt ok film, vilken film som helst är ju njutbar i denna miljö.

21sep10

19 september 2010

En paddeldag. Vad härligt! Planerad sedan länge och så hade vi en sådan tur med vädret! Älskling badade, kanske för sista gången i år? Vi gick iland på Stora Bornö och fick en privat visning av havsforskningsstationen. Häftigt ställe!! Man kan hyra det för fest för en överkomlig peng, båt ingår!  Fler bilder från idag hittar du här

19sept10

16 september 2010

En tuff vecka, ingen tid för uppdatering – men så idag slet jag mig från jobbet, träffade Millan på det urmysiga stickcaféet Madam Kruz. Vilket härligt ställe!! Det bara går inte att låta bli att handla .. lite 🙂

16sep10

12 september 2010

Nej mamma, det är inte jag som hoppar! Det är en annan galenpanna! Ännu en kanondag i Blekinges skärgård, dock fick vi avbryta och påbörja hemfärden vid lunchdax. Känns som om vi haft en riktig turhelg, sitter i bilen nu och det öser ner och är inte riktigt inbjudande för paddling. Hem ljuva hem väntar.

12sep10

11 september 2010

Paddling i lugnt vatten, härlig temperatur i luften, inga båtar ute – kan inte bli så mycket bättre. Vi hade en riktigt härlig dag i den blekingska skärgården! Flera bilder hittar du här.

11sep10

10 september 2010

Kajakfestival på Tjärö. Charmig miljö och trevliga människor. Helgen inleddes med ett föredrag av Svante Lysén om hans år i vildmarken på Grönland. En man som gör sånt andra bara drömmer om. Vi såg hans poetiska film och kunde bara avundas och imponeras.

10sep10

 8 september 2010

Plockade hem gröna ostekta tomater från stugan i söndags. Oj vad fort de rodnar i solen. Härligt härligt! Det blev verkligen massor av tomater på denna enda planta. Måste bero på Lenas tjuvarkurs! Mums!

8sep10

4 september 2010

Arbetsdag i klubbstugan betyder både jobb och trevlig samvaro. Vi har nästan alltid tur med vädret! Idag var det kalasfint och det blev massor gjort. Sedan eldades det i tunnan för kvällsbad bland stjärnorna!

4sep10

2 september 2010

Sagolik tur med vädret – igen! Tänk att vi alltid har det när jobbgänget paddlar! Marstrand i september är inte dumt!

2sep10

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.