Snorkling, paddleboard och geocaching

En trevlig tur ut på vattnet med familjen Persson / Karlsson. De har dykt och så förut så de var kanske inte sååå imponerade men jag tyckte det var kul och många fina fiskar. Ska bli spännande att se om filmen blev bra!

Marcus var på havet hela dagen, ute på dyktur. Det verkade lyckat. Själv fick jag tag på en Paddleboard och var ute i viken en stund. Jobbigare än det såg ut! Inte så platt vatten precis ?

Är såå nöjd med mina inköp för framtida paddling och soldkydd. En riktig rashguard och en surfhatt. Så bra!

Birger fick fart på shoppingtarmen idag och köpte ett par skjortor. Blir nog några till också! Jag småshoppar hela tiden så jag leder såklart.

Lite mer geocaching blev det ocksä. Tog en tuktuk och sa att jag ville ungefär ditåt. Det var lite förvirrande för föraren och ännu mer när jag kom fram och började fråga mig fram. Denna cache var gömd hemma hos en familj så jag frågade mig fram och engagerade hela grannskapet. Tuktukkillen var väldigt nyfiken och ville veta allt. T ex vad skulle få för att logga. Jag förklarade att det bara gav happiness och det fick jag ju en hel del pluspoäng för! I see it in your face! sa han ?

En promenad upp på närmaste kulle för att studera solnedgången. Fint!

Middag på stranden. Apelsinlassi beställde jag som fördrink. Det hade ingen beställt förut sa kyparen. Var kanongott !

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.