EFIT 17 augusti

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Efwa skriver:

  Kikar in på din dag! De där persikorna ser fantastiska ut. Hjälp vad sugen jag blev. Får nog köpa några i affären i morgon.

 2. Lillian skriver:

  Takk for titten på din dag

 3. Anni skriver:

  Perfekt mogna persikor – vilken lycka!
  Inser att jag också behöver plocka upp alla fallna äpplen (och tallkottar), inte för att gräset ska klippas utan bara för att få det lite snyggare.

 4. Paula skriver:

  Hej, det var längesen! Efit är jag med i kanske två gånger om året, glömmer bort det även när jag gjort anteckning i almanackan. Vardags Efit är ju faktiskt lite mer krävande då man måste hitta variation på en tråkig dag, tycker jag! Tycker du lyckats bra! Hoppas ni mår fint och allt rullar på som det ska i livet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.