Paddling i nya hemmavatten

Brukar ju sällan paddla i våra egna vatten. Inte så konstigt, kajaken är ju aldrig här. Men just nu är den och vädret är ju oemotståndligt så jag hänger på allt som rör sig på vattnet. Ikväll blev vi 5 personer som sammanstrålade på Nösnäs och paddlade över till Myggenäs Marina. Har aldrig paddlat under vägen dit så det var roligt att lära sig!

Trevligt folk och så vacker kväll. precis 10 km blev det. Åh vad härligt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.