Vilken dag!!!

Bara roliga grejor! Först prova-på-kajak-dag nere på stranden. Inte så många som kom, helt föreståeligt då det var lite kyligt och blåsigt. Men vi fick en knatte som testade nya barnkajaken och det gick hur bra som helst. Den verkar stabil och bra så jag känner mig helnöjd med köpet!

Sedan dagens höjdpunkt!!! Helikopterflygning! Som jag har väntat! Ända sedan jag missade det förra året 🙂  Men idag blev det av! Och jag fick sitta längst fram och piloten nickade snällt när jag bad honom flyga över klubben och Tullboden. Yippie! Var ju sååå bra! Perfekt också att det då just spruckit upp till kalasväder!

Lite hög på endorfiner sitter jag med de andra på bryggan och pratar. Så kommer det en snabb båt..  Vad är det där…? Polisen? De kommer närmare.. Och så ser jag att det är Kustbevakningen .. som ropar ”HALLÅ JETTE ! ”  Hahahaha… så kul! Kompisen Gustaf var det ju som vet att jag brukar hålla till här och kikade in för att kolla om jag var på plats! En stor kram, en pratstund och så grymt imponerade 14-åringar på bryggan… ”kääännner du dem???”  När det åkte därifrån. Mmm..  hahahah.. så kul!

heli1

Malmön…. ser enorm ut här uppifrån!

heli2b

Här ser man vägen från vårt hus ner till klubben… härligt!!

heli3

Klubben… klubbåten har precis stuckit iväg med Harald bakom. Man ser inga folk men tydligen står det ett gäng och vinkar till mig. Alla visste ju att jag skulle upp 🙂

heli4

Vägen ner till klubben från annan vinkel

heli5

Oj vad vackert det är här uppifrån… förstår att flygare gillar att flyga lågt under fina dagar och njuta!

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.