Malte får ett hus

Nu börjar till och med grannarna klaga.. Stackars Malte kan inte bo i ett ruckel! Alltså dax att fixa ett fint garage till robotklipparen. Många planer har vi haft, men när grannen Kurt avslöjade att han hade stora fina granitskivor stående nere i skogen blev det givet hur huset skulle bli. Såklart Malte i stenriket Tullboden ska ha ett granithus!

Oj vad tunga de var! Men med en pirra och gemensamma krafter fick vi upp dem. Mycket mäta och gräva och med ett par millimeter tillgodo fick vi ihop det. Nu står väggarna..  Hoppas det iallafall. Gjutna är de. Vi låter dem torka lite innan vi lägger på en ”småtunga” plattan som ska bilda tak.

Mhus1

Mäta mäta mäta…

M4

Världsklass!

Mhus2

Då får vi ta andra sidan!

Mhus3

Finliret med betong tar jag 🙂

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.