Mässa + mässa

Först arbetsmarknadsdag på Chalmers.  Jag gillar att vara där, prata med ungdomarna och höra om deras framtidsplaner. Är säker på att vi får några ansökningar efter detta besök. Kul att vara ute i verkligheten igen.DSC_1705Sedan nästa mässa.Båtmässan. Många fina båtar i den storlek jag gillar.  Bengan var besviken.  För lite lyxbåtar att drömma om. Och segelbåtarna hade tydligen blåst bort. Knappt några där..

Jag har länge haft problem med min Garminkamera. Eller mer kanske med fästen som jag köpt och som inte suttit bra. Tog med mig alltihop till mässan och sökte upp Garmin. De var visserligen mer inriktade på marina apparater men ställde ändå upp och hjälpte till. Det tog tid! Efter en stund kom de på att fästet troligtvis var felmonterad från fabriken. De vred och vände på den och var faktiskt rätt imponerade över min stora påse med MASSOR av fästen. Hon verkar ha köpt alla fästen vi har sa de till varandra. Stämmer tänkte jag….

Men de fixade det! Tack Garmin!!

IMG_4501Rolig aktivitetsdel av mässan med flera bassänger. En att prova kajak och SUP i och en att köra båtar i. Tror jag känner någon som kommer att vilja leka där till helgen! DSC_1713

Kajaker fanns det.Förälskade mig i en jättefin.  Ska fundera på den. Hmmm

Och som lök på laxen träffade jag flera long-time-no-C människor. Många kramar blev det! Kul!!! Och så ett föredrag av min idol Renata Chlumska.  Vilken kvinna!

Och inte nog med det. Hittade ett perfekt bord till Tullboden på blocket.  Hämtat och nu ska jag experimentera med en ny spännande vaxfärg…  Så kul!!!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.