Lyx i Essaouira

Efter att ha rättat mig efter 11 andra i 4 veckor (ganska mycket iallafall 😉 så är det inte mer än rätt att jag får lyxa med egentid! Har kommit till Essaoira. En charmig stad vid havet. Ett paradis för vindsurfare och kitesurfare. Det ser faktiskt ut precis som Varberg en blåsig dag nere vid havet. För blåser gör det!  Det visste jag, så jag bokade ett hotell med pool. Poolen är inramad av glasstaket men det är fortfarande rejält blåsigt och emellanåt är det vågor på vattnet i poolen. Men solen skiner och det är varmt! Och jag bestämmer SJÄLV när jag vill sola, gå upp, gå ner igen, gå till stranden, fika, gå tillbaka, cacha, äta och när jag inte vill göra någonting. Jag njuter!

Bestämde mig för att att lyxa till det och få fötterna fixade. Det var som en liten test på om jag ska våga gå till ett hammam imorgon. Har hört tortyrhistorier (nästan) därifrån så jag har tvekat, samtidigt som det är ju är fegt att inte prova.

Vet inte riktigt om jag blev modigare efter fotbehandlingen. Ajajaj vad hon tog i!  Finns det något skinn kvar på mina fötter tro? Och fila hälarna? Hur gör man då? Jo, ryck upp foten i luften bara så hon kommer åt. Vad tror människan? Att jag är 22?  Jag låtsades att det var det hon trodde och då kändes det lite bättre.. 😉

Nu är iallafall fötterna jättefina ”Careful Madame” sa hon när jag gick därifrån.

Lite hemlängtan verkar jag ha iallafall. När jag sitter och äter för mig själv så hinner jag tänka på många saker, t ex sättpotatis, stickning, gjutning, paddling. Det borde väl tyda på lite hemlängtan? Äta… jag tänker att jag borde starta en diet. Ja! Det ska jag göra tänker jag!  Jag börjar IDAG. Ändå hör jag mig själv beställa tonfiskpizza på restaurangen. Konstigt, hur blir det så??

Jag har läst på vad man ska se i Essaoira. Det gör jag imorgon. Ikväll tänker jag inte göra något! 🙂

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.