Paddling på Femunden

Redan när vi körde mot campingen upp över fjällområdet med massor av vitmossa och glesa träd kändes det som ett spännande område att besöka. När vi gled ner mot campingen och fick se de snötäckta bergen i bakgrunden blev det en ännu roligare känsla i kroppen.

Väderleksrapporten sa stilla morgon med tilltagande vind. Vi gick upp tidigt för att fånga just den stilla stunden. Vi hade fått berättat för oss att sjön är lite lurig och snabbt kan blåsa upp till krabb sjö. Precis detta hände. Vi hade en jättefin morgonpaddling och kände sedan att vinden började tillta lite, då vänder vi. Innan vi var tillbaka till stranden hade vi nästan surfvågor. Vi var mycket nöjda med vårt beslut. En ljuvlig morgonpaddling, som avslutades precis i tid.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.