Hemma!

Så var vi hemma igen. Tvätt överallt och lite jetlaggade är vi. Uppe med tuppen och trött på kvällen – men däremellan hade jag massor av energi. Så blir det alltid för mig på resor. När det drar mot slutet börjar jag tänka på allt jag vill göra hemma – och det är oftast samma saker:

  1. jag vill baka
  2. jag vill kolla på allt jag filmat och fotat
  3. jag vill paddla

Jag gjorde allt detta idag!  Började med att tömma minneskorten i alla kameror och så ut på Hakefjorden. Det är så lyxigt att ha min kajak här hemma så det går att ta vara på alla tillfällen att paddla. Det blev nog dryga milen idag, i lugnt tempo men ingen rast. Solen följde med nästan hela tiden, vattnet var stilla och det var lätt att njuta. Ska nog satsa på ett riktigt Harry-år i år!   Det betyder paddla varje månad, borde inte vara så svårt!

Sedan hem och baka, lite samtidigt som jag kollade på bilder. Fast jag prioriterade att sätta ihop filmen från idag, så nyfiken på hur det skulle bli med nya GoPron. Det blev bra tycker jag nog 🙂

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.